Löydä itsesi

Tutki Minun urani - Kohti koulutusta -virtuaalista materiaalia ja löydä erilaisten tehtävien avulla oma juttusi ja polkusi uuteen ammattiin. Saavutettavan virtuaalimateriaalin saat auki kuvan alla olevasta linkistä.

Vesivärityylinen kuvituskuva, jossa eri ammattilaisia

Hakijan palvelut neuvoo ja ohjaa

Varaa ohjausaika

Voit myös kysyä meiltä lisää chatissä, sähköpostilla hakijanpalvelut@hyria.fi tai puhelimitse p. 020 690 159.  Hyria tarjoaa myös kaikille koulutuksesta kiinnostuneille erilaisia tilaisuuksia, joissa voi tutustua koulutuksiimme:

Tutkinnot pähkinänkuoressa

Kuka tahansa voi hakea

Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen perustutkinnon (pt) tai kehittää jo olemassa olevaa ammatillista osaamistaan suorittamalla ammattitutkinnon (at) tai erikoisammattitutkinnon (eat). Haku on auki ympäri vuoden.

Jatkuvan haun kautta voi kehittää itseään myös opiskelemalla tutkintojen osia tai valitsemalla yksittäisiä koulutuspäiviä. Vuosittain tuhannet opiskelijat ja lukuisat työyhteisöt hyödyntävät kattavaa valikoimaamme osaamisensa kehittämisessä.

Tutki koulutuksia ja hae mukaan!

Hanki tutkinto näytöllä ilman koulutusta

Image
Vesivärityylinen kollaasi Hyrian opiskelijoista eri ammateissa
Sisältö

Hanki tutkinto näytöllä ilman koulutusta

Tiesitkö, että perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon tai niiden osan/osia voi suorittaa ilman tutkintokoulutusta? Sinun ei siis tarvitse turhan päiten kuluttaa koulun penkkiä opiskellen, jos osaat jo asiasi. Hanki tutkinto näytöllä ilman koulutusta! Ketterää ja käytännöllistä, eikö vain? 

Lue lisää

Remote video URL

Kysy ihmeessä lisää!

Ohjaamosta tietoa, neuvontaa ja ohjausta alle 30-vuotiaille

Image
Vesivärityylinen kollaasi Hyrian opiskelijoista ja kohdeyleisöstä
Sisältö

Hyvinkään ja Riihimäen seudun Ohjaamot

Valtakunnallinen, monialainen Ohjaamo tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta työllistymiseen, koulutukseen, elämänhallintaan ja hyvinvointiin liittyen kaikille alle 30-vuotiaille. Hyria koordinoi Hyvinkään ja Riihimäen seudun Ohjaamoja. 

Lue lisää

Tutustu opiskelijatarinoihin