Ajankohtaista

Image
Exit-kyltti jonka takana epätarkat miehen kasvot, miehellä maski kasvoilla.
Tiedotteet

Hyria keventää koronarajoituksia

Hyria aloittaa koronarajoitusten purkamisen exit-strategiansa mukaisesti maanantaina 20. syyskuuta. Päätös vaikuttaa merkittävimmin niissä Hyrian toimipisteissä, joissa on koulutustoimintaa – Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Riihimäellä.

Lue lisää
Image
Kuvakaappaus hyrian uusien nettisivujen etusivusta jonka otsikko on Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Sen alla lukee: "Hyria tuottaa koulutus-, valmennus- ja kuntoutuspalveluita, joiden avulla ihmisillä on enemmän mahdollisuuksia parempaan arkeen ja hyvään elämään." Tekstin molemmin puolin on eri ammatteja edustavia vesivärityyppisiä piirroshahmoja.
Tiedotteet

Hyria uudisti verkkopalvelunsa

Koulutus- ja valmennuspalveluita tarjoava Hyria on uudistanut verkkopalvelunsa. Uusi sivusto avattiin osoitteeseen https://www.hyria.fi tänään tiistaina 21. syyskuuta. Uusi sivusto yhdistää aiemmin erillään olleet Hyria koulutus Oy:n, Hyria säätiö sr:n ja Hyria Business Institute Oy:n sivustot. Jatkossa Hyria haluaa palvella asiakkaitaan digitaalisesti yhden luukun periaatteella.

Lue lisää
Image
Syksyinen kukkakimppu
Tiedotteet

Uumon Puutarha- ja tilamyymälä auki ti 14.9. alkaen

Tervetuloa ostoksille Sadonkorjuupäivien merkeissä ti–to klo 10–17

Lue lisää
Image
Koronaviruspalloja exit-kyltin ympärillä. Kyltissä piirretty ukkeli juoksee valkoisesta ovesta ulos, sen vieressä nuoli osoittaa oikealle.
Tiedotteet

Hyrian Exit-strategia koronapandemiassa

Hyrian Exit-strategia kuvaa koronarajoitusten purkamisen vaiheet epidemian lieventyessä.

Lue lisää
Image
Värikäs valoketju roikkuu seinällä
Tiedotteet

Hyria onnittelee valmistuvia opiskelijoitaan!

Hyriasta on valmistunut aikavälillä 7.6. - 24.8.2021 168 perustutkinnon, 26 ammattitutkinnon ja 16 erikoisammattitutkinnon suorittanutta.

Lue lisää
Image
Viisi ihmistä istuskelee ja keskustelee pöydän äärellä. Pöydällä on paljon papereita.
Tiedotteet

Hyria paikkasi maksuttoman koulutuksen valuvian

Kymppiluokalta ja valmentavasta koulutuksesta ammatillisiin opintoihin siirtyneitä kohdellaan nyt samoin kuin suoraan perusopetuksesta toiselle asteelle siirtyneitä.

Lue lisää
Image
Päättäjiä ja toimitusjohtaja tutustumassa Kruunu-kampuksella
Uutiset

Uusi pääkampus on Kruunu

Hyrian tuleva päätoimipiste Hyvinkään Kauppalankadulla on saanut nimekseen Kruunu. Aluksi nimi tullaan näkemään tänä syksynä valmistuvan uudisrakennuksen kyljessä.

Lue lisää
Image
Laurea-ammattikorkeakoulun rakennus kuvattuna ulkoapäin Hyvinkään Uudenmaankadulla
Tiedotteet

Hyrian ja Hyvinkään kaupungin yhteisessä pilotissa kokeillaan tulevaa TUVA-koulutusta

Elokuussa 2022 kaikki perusopetuksen ja toisen asteen nivelvaiheen koulutukset eli perusopetuksen lisäopetus (kymppiluokka), lukiokoulutukseen valmistava koulutus (LUVA) ja ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) yhdistyvät uudeksi nivelvaiheen TUVA-koulutukseksi.

Lue lisää