Kaikki palvelukokonaisuutemme

Auton huolto- ja korjauspalvelut

Teemme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä opiskelijatyönä sekä Riihimäen että Hyvinkään yksiköissä. 

Hyvinvointiklinikka Hyrinä

Image
Logo: Hyrinä

Tarjoamme hyvinvointi- ja kauneushoitolapalveluja asiakkaille opiskelijoiden osaaminen ja tutkintovaatimukset huomioiden. Parturi-kampaaja-, kosmetologi- ja lähihoitajapalveluja on tarjolla sekä Riihimäellä että Hyvinkäällä. Voit katsoa vapaat ajat ja varata omasi alla olevien linkkien kautta.

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Image
Ruokkis-opiskelijaravintoloiden ja Kruunun ravintoloiden ja Hyrilla-opetusravintoloiden logot

Hyrian ravintolapalveluiden antimista voi nauttia Hyrian opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnatuissa Ruokkis-ravintoloissa, Kruunun ravintoloissa sekä opetusravintola Hyrillassa. 

Kierrätyskeskus ja -myymälät

Image
Kerkän kuusenkerkkää kuvaava liikemerkki ja logo

Toiminnan tavoitteita ovat ympäristön tilan parantaminen ja sosiaalinen työllistäminen. Emme pyri tuottamaan taloudellista voittoa, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään työelämäpalveluiden tuottamiseen, valmennuksen ja kierrätystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.

Palveluja työllistymisen tueksi

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia työnsaantia ja kuntoutumista edistäviä palveluita Hämeessä ja Uudellamaalla.

Rakennuspalvelut

Rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijamme rakentavat omakotitaloja, jotka myydään valmistumisen jälkeen.  Teemme myös tilaustöinä pieniä rakennuksia esim. varastoja, vajoja, ja roskiskatoksia. Meiltä tilaustyönä myös perustustyöt (harkko).