Kaikki palvelukokonaisuutemme

Auton huolto- ja korjauspalvelut

Teemme henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustöitä opiskelijatyönä sekä Riihimäen että Hyvinkään yksiköissä. 

Hyvinvointiklinikka Hyrinä

Image
Logo: Hyrinä

Tarjoamme hyvinvointipalveluja asiakkaille opiskelijoiden osaaminen ja tutkintovaatimukset huomioiden. Parturi-kampaaja-, kosmetologi- ja lähihoitajapalveluja on tarjolla sekä Riihimäellä että Hyvinkäällä. Voit katsoa vapaat ajat ja varata omasi alla olevien linkkien kautta.

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Image
Ruokkis-opiskelijaravintoloiden ja Kruunun ravintoloiden ja Hyrilla-opetusravintoloiden logot

Hyrian ravintolapalveluiden antimista voi nauttia Hyrian opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnatuissa Ruokkis-ravintoloissa, Kruunun ravintoloissa sekä opetusravintola Hyrillassa. 

KIKE Kierrätyskeskus ja -myymälät

KIKE-toiminnan tavoitteita ovat ympäristön tilan parantaminen ja sosiaalinen työllistäminen. Emme pyri tuottamaan taloudellista voittoa, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään työelämäpalveluiden tuottamiseen, valmennuksen ja kierrätystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.

Monistamo

Hyrian monistamon palveluihin kuuluvat rakennuspiirustusten tulostus ja skannaus, laminoinnit, suurkuvatulosteet ja muut tulostus- ja kopiointipalvelut. 

Palveluja työllistymisen tueksi

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia työnsaantia ja kuntoutumista edistäviä palveluita Hämeessä ja Uudellamaalla.

Rakennuspalvelut

Rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijamme rakentavat omakotitaloja, jotka myydään valmistumisen jälkeen.  Teemme myös tilaustöinä pieniä rakennuksia esim. varastoja, vajoja, ja roskiskatoksia. Meiltä tilaustyönä myös perustustyöt (harkko).