PomoPRO® -koulutustarjotin

Tutustu Hyrian PomoPRO® -koulutustarjottimeen! Tarjottimella on runsaasti johtajuutta, esihenkilötyötä tai yrittäjyyttä kehittävää/tukevaa koulutusta, kuten esimerkiksi valmentava johtaminen, hyvinvointi tai liiketoiminnan kehittäminen. Digitalisaatio on myös yksi osa-alue, jota ei sovi unohtaa. Ilmoittaudu heti mukaan!

Ihmisten johtaminen on tämän päivän esihenkilön merkittävin taito. Esihenkilönä kehittyminen on koko elämänmittainen matka. Jokaisen tulisi oppia tarkastelemaan omaa itseään, vahvuuksiaan ja heikkouksiaan sekä vastaanottamaan palautetta omasta tavastaan tehdä esihenkilötyötä. Vain näin syntyy parempia johtajia.

Ihmisten johtamisen lisäksi esihenkilön on ymmärrettävä liiketoiminnan periaatteita, taloutta, kannattavuutta sekä sopimusjuridiikkaa. Toiminnan kehittäminen edellyttää strategian jalkauttamista kohti yrityksen visiota sekä välillä kompleksinenkin työarki prosessien uudelleen tarkastelua sekä Lean-johtamista.

Jokainen voi kehittää myös omia myyntitaitojaan ja siinä tarvittavaa rohkeutta. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niihin ratkaisujen löytäminen on jokaisen asiakassuhteen tärkein asia. Asiakassuhde on kuin parisuhde – sitä tulee vaalia ja siihen tulee panostaa.

Kenelle sopii

Yksittäiset PomoPRO-valmennuspäivät on suunnattu ensisijaisesti esihenkilöille ja johtajille työn tueksi sekä yrittäjille tai kenelle vain, kuka on kiinnostunut kehittämään itseään. Valmennuspäiviä on tarjolla sekä lähitoteutuksena että verkossa. Klikkaa koulutuskalenteri auki viereisestä Katso koulutustarjonta -painikkeesta.