Kehitä johtamisosaamista

"Esimiesten ja johtajien jatkuva haaste on, kuinka he voisivat omalla toiminnallaan auttaa henkilöstöään menestymään paremmin tehtävissään. Esimiehen työ on ennen kaikkea palvelutehtävä."

toimitusjohtaja Pekka Vaittinen, Hyria

Enemmän osaamista johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille

Olemme rakentaneet johtamisen kokonaisuuden, josta esimies tai johtaja voi valita itselleen joko tutkintotavoitteisen koulutuksen polun, osallistua yksittäisiin päiviin tai voimme toteuttaa yrityskohtaisen räätälöidyn toteutuksen esimiehille.  

Esimieheltä vaaditaan tämän päivän työelämässä paljon. On osattava johtaa taitavasti erilaisia ihmisiä kohti asetettuja tavoitteita, kannustaa ja innostaa ihmisiä menestymään ja voimaan hyvin. On kyettävä viemään läpi erilaisia muutoksia, kohtaamaan ja ratkaisemaan myös haasteellisia tilanteita. 

Kun esimies tai asiantuntija haluaa lähteä kehittämään osaamistaan, vaihtoehtoja on monia: 

  • Tutkinto oppisopimuksella
  • Yrityskohtainen toteutus
  • Verkossa opiskelu

Tutustu koulutustemme teemakokonaisuuksiin alla olevien linkkien kautta. Voit avata jokaisen linkin uuteen ikkunaan hiiren oikealla.

Vaihtoehtona tutkintotavoitteinen koulutus

Kun haluat panostaa osaamisesi kehittämiseen syvemmin ja integroida koulutuksesi organisaatiosi tai yrityksesi kehittämiseen – kannustamme valitsemaan tutkinto-opiskelun.

Esimiesten ja yrityksen johdon osaamisella on suunnaton vaikutus yrityksen menestymiseen. On sitten kyse tiiminvetäjästä, “kympistä”, työnjohtajasta, lähiesimiehestä, ylimmästä johdosta - kaikki johtavat omalla esimerkillään. Tämän joukon osaamisen kehittämiseen panostaminen on suurta viisautta.

Kun kuulemme ja ymmärrämme tavoitteenne, rakennamme yhdessä yrityksenne tarpeisiin koulutuskokonaisuuden. Se voidaan kohdentaa esimiehille, johdolle tai koko työyhteisölle. Tehdään siitä juuri sellainen, että se sopii sisällöiltään, toteutukseltaan ja kestoltaan teidän organisaatiollenne. Rakennetaan esimiesten tai työyhteisön valmennus yhdessä! 

Jätä tarjouspyyntö!

Voit jättää tarjouspyynnön Hyria Business -palveluille yrityksesi kehitystarpeista tällä lomakkeella. 

Ota yhteyttä!