Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto tarjoaa tuotannon alojen esihenkilö- ja työnjohtotehtävissä toimiville mahdollisuuden hioa osaamistaan ja avaimia menestymiseen työnjohtajana. Saat koulutuksesta työkaluja tuotannon suunnitteluun sekä oman toiminnan ja henkilöstön johtamiseen, kehittämiseen ja suunnitteluun. Tutkinnon suoritettuasi voit käyttää tutkintonimikettä Työnjohtaja.

Koulutus toteutetaan työn ohessa oppisopimuskoulutuksena, joten sinulla tulee olla tutkintoon soveltuva työpaikka tai olet päätoiminen yrittäjä. Kevytyrittäjälle ei voida solmia oppisopimusta. Päätoimisuuden ehtona on vähintään 25 tunnin viikkotyöaika.

Kenelle sopii

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia tuotannon alojen työnjohto- ja esihenkilötehtävissä erilaisilla tuotannon aloilla ja tuotannollisissa ympäristöissä. Hän johtaa vastuualueensa henkilöstöä ja tuotantotyötä, toimii organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esihenkilötaitojaan. Soveltuu kokeneelle, alansa vahvalle osaajalle, joka tulosvastuullisena työnjohtajana kehittää oman vastuualueensa toimintaa (esim. kympit, kärki- ja nokkamiehet).