Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Haluatko oppia uutta tai kehittää ja syventää nykyistä osaamistasi? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto keskittyy tiiviisti toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan sekä henkilöstön kehittämiseen ja johtamiseen. Tutkinnosta saat uusia ideoita kehitysprojektien suunnitteluun, johtamiseen ja toteuttamiseen.

Koulutus toteutetaan työn ohessa oppisopimuskoulutuksena, joten sinulla tulee olla tutkintoon soveltuva työpaikka tai olet päätoiminen yrittäjä. Kevytyrittäjälle ei voida solmia oppisopimusta. Päätoimisuuden ehtona on vähintään 25 tunnin viikkotyöaika.

Kenelle sopii

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Soveltuu esimiehelle, joka vastaa yksikkönsä henkilöstöstä, toiminnasta ja myynnistä (esim. myymälä- tai markkinointipäälliköt ja -vastaavat). Osaamisalan ja tutkinnon osiin liittyvien valinnaisuuksien pohjalta hän voi toimia erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä myynnissä ja markkinoinnissa, kaupan alalla tai henkilöstöhallinnossa.