Oppisopimus – Kouluttaudu tai kouluta ammattiin työpaikalla

Image
Kaksi henkilöt teollisuustyön äärellä

Oppisopimus tarjoaa koulutusmahdollisuuksia opiskelijoille, työnantajille, yrittäjille ja yrityksille. Valittavana on yli 160 erilaista ammatillista tutkintoa.

Oppisopimuskoulutus on työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta. Oppisopimuksella voi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osan oppien asioita työpaikalla käytännön työtä tekemällä.

Hyriassa voi opiskella oppisopimuksella kymmeniä eri perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ja niiden osia. Jos koulutusta ei löydy omasta valikoimastamme, voimme toteuttaa koulutuksen oppisopimuksella kyseistä koulutusta järjestävän kumppanimme kanssa. 

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Image
Työhaalariin pukeutunut mies kantaa olallaan höylättyä lautaa taustalla seinää vasten nojaavia lautanippuja.

Oppisopimus opiskelijalle

Voit suorittaa Hyriassa oppisopimuksella minkä tahansa toisen asteen ammatillisen tutkinnon. Kun valitset oppisopimuksen tavaksesi opiskella, kouluttaudut työtä tehden, saat palkkaa ja kerrytät työkokemusta. 

Opiskele, tienaa ja hanki työkokemusta ➜

Image
Lähikuvassa ruuvi, jota henkilö pitelee etusormen ja peukalon välissä

Oppisopimus työnantajalle

Työnantaja, etkö löydä sopivia, osaavia työntekijöitä? Haetko työvoimaa, jolla on päivitettyä osaamista alastasi? Tarvitseeko henkilökuntasi lisäkoulutusta uusiin työtehtäviin? Oppisopimus on toimiva keino rekrytoida uutta tai kouluttaa nykyistä henkilöstöä.  

Osaajia oppisopimuksella ➜

Image
Henkilöt kättelevät pöydän ylitse

Yrittäjän oppisopimus

Olitpa aloittava tai jo paljon kokemusta kerännyt yrittäjä, oppisopimuksella suoritettu tutkinto tai lisäkoulutus tuo varmuutta yrittäjyyteen ja monipuolistaa yritystoimintaasi.

Yrittäjä – nosta osaamisesi uudelle tasolle oppisopimuksella! ➜

Kysy lisää!