Kokki ja Tarjoilija

Haluatko toimia monipuolisissa ravintola- ja cateringalan tehtävissä? Oletko luonteva asiakaspalvelija? Haluatko luoda elämyksiä asiakkaille?

Kokkina pääset valmistamaan maukasta ja terveellistä ruokaa, suunnittelemaan esillepanoa ja tutustumaan vieraisiin kulttuureihin ja makuelämyksiin.

Tarjoilijana huolehdit asiakastilojen viihtyisyydestä ja laitat esille myytäviä tuotteita sekä esittelet, myyt ja tarjoilet asiakkaille tuotteita ja palveluja.

Tälläisiin töihin voit päästä

Kokin työpaikkoja voivat olla esimerkiksi kahvilat, erilaiset ravintolat, catering-alan yritykset, suurkeittiöt ja juhla- ja pitopalveluyritykset.

Tarjoilijat työskentelevät lukuisissa erityyppisissä ravintoloissa. Työpaikkoja voi olla mm. fine dining -ravintoloiden ohella ketjuravintoloissa, hotelleissa, yökerhoissa tai kahviloissa.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Kokki ja Tarjoilija