Kokki ja Tarjoilija

Haluatko toimia monipuolisissa ravintola- ja cateringalan tehtävissä? Oletko luonteva asiakaspalvelija? Haluatko luoda elämyksiä asiakkaille?

Kokkina pääset valmistamaan maukasta ja terveellistä ruokaa, suunnittelemaan esillepanoa ja tutustumaan vieraisiin kulttuureihin ja makuelämyksiin.

Tarjoilijana huolehdit asiakastilojen viihtyisyydestä ja laitat esille myytäviä tuotteita sekä esittelet, myyt ja tarjoilet asiakkaille tuotteita ja palveluja.

SELKOSUOMEKSI

Oletko sinä kiinnostunut

  • tekemään töitä ravintolassa
  • tekemään töitä kahvilassa
  • tekemään töitä suurkeittiössä (= keittiö, jossa tehdään ruokaa isolle määrälle ihmisiä)
  • tekemään töitä juhlia järjestävässä yrityksessä
  • valmistamaan ruokaa
  • myyntityöstä ja tarjoilemisesta
  • puhumaan vieraita kieliä muiden ihmisten kanssa?

Alalla on helppo löytää työtä.

Kenelle sopii

Alan työtehtävissä toimiminen edellyttää itsenäistä, omatoimista sekä vastuuntuntoista asennetta. Työtä tehdään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatetaan alan sopimuksia ja säädöksiä.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos

  • sinä pystyt tekemään töitä itsenäisesti
  • sinä opit helposti vieraita kieliä
  • sinä olet hyvä organisoimaan töitä
  • sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan
  • sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa
  • sinä olet hyvä asiakaspalvelija.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: Työvoimabarometri

Lisäksi näille sivulle rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta: ForeAmmatti