7 tulosta

Media-alan tekninen kehitys on nopeaa, minkä vuoksi alalla työskentelevien on seurattava omaa osaamisaluettaan jatkuvasti ja sisäistettävä elinikäisen oppimisen taidot. Alalle tarvitaan ammattilaisiksi sekä moni- että erityisosaajia. Tietotekniset tiedot ja taidot sekä erilaisten tuotanto-ohjelmistojen tuntemus ja hallinta ovat alan keskeisiä osaamisvaatimuksia. Media-alalle työllistyminen vaatii tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, yrittäjämäistä suhtautumista.

SELKOSUOMEKSI

  • Koulutus sopii sinulle, jos jos sinä opit helposti vieraita kieliä.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä haluat kertoa ihmisille asioita eri medioissa (= esimerkiksi televisio, internet, sanomalehti, sosiaalinen media).
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet nopea oppimaan tietokoneohjelmien käyttöä.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa (= tiimityö).
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan.
Mediapalvelujen toteuttaja

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Koulutus sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka työskentelevät kehitysvammaisten parissa: Hoiva-avustajat, lähihoitajat, sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, sosionomit, henkilökohtaiset avustajat.

Seksuaalisuuden huomioiminen kehitysvammatyössä

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden-kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,

Näiden opintojen aikana opiskelija perehtyy seksuaalisuuden puheeksiottamiseen ja seksuaalikasvatuksen tieteelliseen perustaan, eettiseen työskentelyyn sekä erilaisiin seksuaalikasvatuksen menetelmiin.

Suoritettuaan opinnot opiskelija kykenee ottamaan kehitysvammaisen kanssa puheeksi seksuaalisuuden sekä osaa rajatusti suunnitella, ja toteuttaa seksuaalikasvatusta heidän parissa.

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka työskentelevät kehitysvammaisten parissa: Hoiva-avustajat, lähihoitajat, sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, sosionomit, henkilökohtaiset avustajat.

Koulutus on ammatillista täydennyskoulutusta, jonka voi suorittaa työn ohessa.

Seksuaalisuuden huomioiminen kehitysvammatyössä, Verkko, 31.10.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat