Kasvu, kehitys ja muutos

Tarvitseeko yrityksenne apua liiketoiminnan tai työyhteisön kehittämisessä? Meillä on laaja asiantuntijaverkosto, jonka avulla tuotamme asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa, työyhteisöä, yrityksen kasvua, menestystä ja tulosta. Älkää jääkö kehitystarpeidenne kanssa yksin, vaan tehdään sitä yhdessä! 

Yhdistetään voimamme sekä osaaminen ja rakennetaan yrityksellenne kokonaisuus, joka mahdollistaa kehittymisen ja kasvun 

Miten tämän teemme? Kuuntelemme ja tutustumme yrityksenne tilanteeseen, tavoitteisiin sekä tarpeeseenne. Etsimme osaajaverkostostamme juuri teille sopivat asiantuntijat ja rakennamme yhdessä kokonaisuuden, joka vastaa kehittämistarpeeseenne. Tavoitteenamme on, että näin rakennetulla yhteistyöllä liiketoimintanne paranee sekä työyhteisönne osaaminen kehittyy haluamaanne suuntaan. 

Tarvitsetko tukea yt-prosessiin? 

Image
Ulkopöydällä läppäri, jonka näyttö on täynnä erivärisiä muistilappuja. Läppärin vieressä on kännykkä.
Sisältö

Apua muutokseen ja tulevaisuuden rakentamiseen

Tarvitseeko yrityksesi apua muutoksen läpivientiin ja tulevaisuuden rakentamiseen? Tarjoamme yrityksille Muutoksen polku -palvelua tilanteeseen, jonka seurauksena toimintaa uudistetaan ja henkilöstöä koskien joudutaan tekemään isoja päätöksiä. 

Lue lisää

Tarvitsetko apua monikulttuurisen työyhteisön kehittämiseen?

Image
Työhaalariin pukeutunut mies kantaa olallaan höylättyä lautaa taustalla seinää vasten nojaavia lautanippuja.
Sisältö

Kansainväliset osaajat

Kansainväliset, maahanmuuttajataustaiset osaajat ovat parhaimmillaan yrityksen voimavara. Voimme auttaa organisaatioita monimuotoisen ja -kulttuurisen työyhteisön kehittämisessä.

Lue lisää

Hyria Business – liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämistä yhdessä  

Jatkuvasti muuttuva työelämä vaatii yrityksen ja työyhteisön kehittämiseltä paljon. Paikalleen ei voi jäädä, sillä muuten kehitys ajaa ohi. Viisautta on löytää ympärilleen kehittämiskumppaneita, jotka auttavat yritystä menestymään. Tällainen kumppani haluamme yrityksille olla.   

Asiantuntijamme auttavat teitä rakentamaan juuri teidän tarpeeseenne ja tavoitteeseen sopivan toteutuksen.

Tässä esimerkkejä liiketoiminnan tai työyhteisön kehittämisen eri osa-alueista, joissa olemme voineet auttaa asiakkaitamme:  

Johtaminen: Rakennamme laajoja johtamisen valmennusohjelmia, joissa huomioidaan esimiesten ja johtajien tarpeet sekä organisaation tavoitteet.  

Hyvinvointi: Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on suuri voimavara muuttuvassa työelämässä. Olemme saaneet loistavaa palautetta asiakkailtamme monipuolisista toteutuksistamme.   

Muutoksen tukeminen: Muutoksen läpivieminen on aina haastavaa, mutta olemme voineet auttaa yrityksiä henkilöstön osallistamisessa sekä heidän osaamisensa kehittämisessä. Olemme myös parantaneet esimiesten muutosjohtamistaitoja.  

Strategiatyö: Laadimme pk-yrityksen kanssa yhdessä strategian, jonka avulla asiakkaamme erottuisi kilpailijoista. Mukana strategiatyössä olivat kaikki johdosta työntekijöihin.    

Kun tarvitsette kumppania ja uudenlaista toteutustapaa kehittämiseen, me autamme! 

Jätä tarjouspyyntö!

Voit jättää tarjouspyynnön Hyria Business -palveluille yrityksesi kehitystarpeista tällä lomakkeella. 

Ota rohkeasti yhteyttä!