Dieettikokki

Haluatko kehittää osaamistasi erikoisruokavalioista ja allergioista? Dieettikokki osaa valmistaa maukasta ruokaa myös erityisruokavaliot huomioon ottaen. Dieettikokki osaa valmistaa maistuvat ja terveelliset ateriat asiakkaille, joilla on ruoka-aineallergioita tai -yliherkkyyksiä tai uskontoon tai kulttuuriin liittyviä rajoituksia.

Kenelle sopii

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Koulutuspaikat
Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Kruunu, Kauppalankatu 16
Osoite

Kauppalankatu 16-18
05800 Hyvinkää
Suomi

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Dieettikokki