Dieettikokki

Haluatko kehittää osaamistasi erikoisruokavalioista ja allergioista? Dieettikokki osaa valmistaa maukasta ruokaa myös erityisruokavaliot huomioon ottaen. Dieettikokki osaa valmistaa maistuvat ja terveelliset ateriat asiakkaille, joilla on ruoka-aineallergioita tai -yliherkkyyksiä tai uskontoon tai kulttuuriin liittyviä rajoituksia.

Kenelle sopii

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: Työvoimabarometri

Lisäksi näille sivulle rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta: ForeAmmatti