10 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Koulutus on tarkoitettu sinulle, luonnon hyvinvointivaikutuksista ja niihin liittyvistä harjoituksista kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Koulutus sopii myös muutoin luonnon hyvinvointivaikutuksista kiinnostuneille.

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi hyvinvointitaidoissa lähiluonnon avulla niin arkisissa työtilanteissa kuin vapaa-ajallasi. Koulutus antaa työkaluja vahvistaa omaa työhyvinvointiasi ja työstä palautumistasi sekä niiden kautta myös koko työyhteisösi hyvinvointia ja jaksamista.

Green Care sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla

Koulutus sopii sinulle, jos haluat tehdä työtä, jonka tarkoitus on järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä onnettomuuksien ja rikosten estäminen.

Järjestyksenvalvoja työskentelee muun muassa tilaisuuksissa, kuten yleisissä kokouksissa, yleisötilaisuuksissa, leirintäalueilla, ravintoloissa ja Suomen lipun alla olevissa aluksissa.

Koulutukseen osallistuvan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventää alan osaamista monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tavoitteena on suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinto.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilainen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka työskentelevät myynnin ja markkinoinnin tehtävissä (myynnin ja markkinoinnin suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta, asiakaskokemuksen parantaminen).

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa. Työpaikka voi olla oppisopimus- tai koulutussopimuspaikka.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, Hyvinkää,

Hyria koulutus ja TyöIntoo Oy järjestävät yhteistyössä Menesty verkkokaupalla OnLine-koulutuksen. TyöIntoo Oy vastaa teoriaopetuksesta ja Hyria koulutus vastaa tutkinnon suorittamisesta.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten sinun tulee olla itse yrittäjä tai olet päätoimisessa työsuhteessa. Tutkintovaihtoehtoina ovat Yrittäjyyden ammattitutkinto, Liiketoiminnan ammattitutkinto TAI Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto.

Koulutus on suunnattu verkkokauppaa perustaville pk-yrittäjille tai verkkokauppaa jo vähän aikaa pyörittäneet yrittäjät ja/tai heidän työntekijänsä. Koulutuksen työpajassa voi perustaa uuden verkkokaupan tai osallistujalla voi olla jo valmis verkkokauppa. Tavoitteena on kehittää verkkokauppaliiketoimintaa, lisätä myyntiä ja oppia verkkokaupan markkinointia. Koulutus on verkkokauppa-ohjelmistosta riippumaton. Hakijalla tulee olla käytettävissä tietokone ja verkkoyhteys.

Yrittäjän oppisopimukseen hakeutuvan valintaperusteet:

  • On voimassa oleva Y-tunnus ja YEL- tai MYEL- vakuutettu

  • Yrityksessä on riittävästi tuotanto- ja palvelutoimintaa: Yrittäjä työskentelee omassa yrityksessään vähintään 25 tuntia/viikko sellaisissa tehtävissä, joissa tutkinnon tavoitteiden mukainen osaaminen on mahdollista osoittaa aidoissa yrityksessä tapahtuvissa työtehtävissä ja työskentelyssä.

  • Kevytyrittäjälle ei voi tehdä oppisopimusta.

Työsuhteisen oppisopimukseen hakeutuvan valintaperusteet:

  • On voimassa oleva työsopimus opintojen ajaksi ja työnantaja haluaa solmia oppisopimuksen.

  • Hakija työskentelee yrityksessä vähintään 25 tuntia/viikko sellaisissa tehtävissä, joissa tutkinnon tavoitteiden mukainen osaaminen on mahdollista osoittaa aidoissa työtehtävissä.

Jos olet yrittäjä, hae suoraan tästä linkistä: https://hyria.inschool.fi/browsecourses?long-term=5592&school-id=47&checkout=true

Jos olet työsuhteessa, hae suoraan tästä linkistä: https://hyria.inschool.fi/browsecourses?long-term=5585&school-id=47&checkout=true

Yrittäjyyden ammattitutkinto, Verkko, 26.9.2024

Järjestyksenvalvojan tehtäviin aikovat. Järjestyksenvalvojat toimivat ravintoloissa, yleisötilaisuuksissa, yleisissä kokouksissa, leirintäalueilla sekä matkustaja-aluksilla. Poliisin ja rajavartiolaitoksen avuksi asetetun järjestyksenvalvojan tehtävät edellyttävät lisäksi voimassa olevaa vartijaksi hyväksyntää.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi, Helsinki, 20.5.2024

Järjestyksenvalvojan tehtäviin aikovat. Järjestyksenvalvojat toimivat ravintoloissa, yleisötilaisuuksissa, yleisissä kokouksissa, leirintäalueilla sekä matkustaja-aluksilla. Poliisin ja rajavartiolaitoksen avuksi asetetun järjestyksenvalvojan tehtävät edellyttävät lisäksi voimassa olevaa vartijaksi hyväksyntää.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi, Helsinki, 23.9.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat