Ravintola- ja Suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattilaisena osaat suunnitella, valmistaa ja esitellä laadukkaita ruoka-annoksia yksittäisille asiakkaille sekä suuremmille ryhmille. Ruokapalvelujen ammattitutkinto antaa mahdollisuuden syventää osaamistasi ja kehittää keittiötyöskentelyäsi.

Kenelle sopii

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.