Ravintola- ja Suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattilaisena osaat suunnitella, valmistaa ja esitellä laadukkaita ruoka-annoksia yksittäisille asiakkaille sekä suuremmille ryhmille. Ruokapalvelujen ammattitutkinto antaa mahdollisuuden syventää osaamistasi ja kehittää keittiötyöskentelyäsi.

Tälläisiin töihin voit päästä

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä esimerkiksi à la carte -ravintolassa, henkilöstöravintolassa, pitopalvelussa sekä kunnan tai kaupungin ruokapalvelun yksikössä.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Ravintola- ja Suurtalouskokki