22 tulosta

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Hygieniapassi

Koulutus on tarkoitettu hirsirakentamisesta ja hirsitalojen pystytyksestä kiinnostuneille, rakennusalan kokemusta omaaville henkilöille ammattitaitonsa laajentamiseen.

Tavoitteena on, että opiskelija osaa pystyttää tehdasvalmisteisia hirsikehikoita, tehdä ikkunoiden ja ovien asennukset sekä hirsiveistotyöt. Hän osaa tehdä piirustusten ja annettujen ohjeiden mukaan hirsikehikoita pyöreistä luonnonhirsistä ja sahatusta hirrestä.

Tässä koulutuksessa suoritetaan rakennusalan perustutkinnon osatutkinto (yht. 75 osaamispistettä). Suoritettavat tutkinnon osat ovat: Hirsirakenteiden veistotyöt (15 osp), Hirsirakentaminen (15 osp), Runkovaiheentyöt (30 osp) ja Telinerakentaminen (15 osp).

Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa koko Rakennusalan perustutkinnon suorittamiseen.

Hirsirakentaja

Koulutus on tarkoitettu hirsirakentamisesta ja hirsitalojen pystytyksestä kiinnostuneille, rakennusalan kokemusta omaaville henkilöille ammattitaitonsa laajentamiseen.

Tavoitteena on, että opiskelija osaa pystyttää tehdasvalmisteisia hirsikehikoita, tehdä ikkunoiden ja ovien asennukset sekä hirsiveistotyöt. Hän osaa tehdä piirustusten ja annettujen ohjeiden mukaan hirsikehikoita pyöreistä luonnonhirsistä ja sahatusta hirrestä.

Tässä koulutuksessa suoritetaan rakennusalan perustutkinnon osatutkinto (yht. 75 osaamispistettä). Suoritettavat tutkinnon osat ovat: Hirsirakenteiden veistotyöt (15 osp), Hirsirakentaminen (15 osp), Runkovaiheentyöt (30 osp) ja Telinerakentaminen (15 osp).

Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa koko Rakennusalan perustutkinnon suorittamiseen.

Hirsirakentaja, Hyvinkää, 13.1.2025

Koulutus on tarkoitettu hirsirakentamisesta ja hirsitalojen pystytyksestä kiinnostuneille, rakennusalan kokemusta omaaville henkilöille ammattitaitonsa laajentamiseen.

Tavoitteena on, että opiskelija osaa pystyttää tehdasvalmisteisia hirsikehikoita, tehdä ikkunoiden ja ovien asennukset sekä hirsiveistotyöt. Hän osaa tehdä piirustusten ja annettujen ohjeiden mukaan hirsikehikoita pyöreistä luonnonhirsistä ja sahatusta hirrestä.

Tässä koulutuksessa suoritetaan rakennusalan perustutkinnon osatutkinto (yht. 75 osaamispistettä). Suoritettavat tutkinnon osat ovat: Hirsirakenteiden veistotyöt (15 osp), Hirsirakentaminen (15 osp), Runkovaiheentyöt (30 osp) ja Telinerakentaminen (15 osp).

Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa koko Rakennusalan perustutkinnon suorittamiseen.

Hirsirakentaja, Hyvinkää, 17.6.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 15.5.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 5.6.2024

Ota lisää funktioita haltuun!

Koulutus sopii henkilöille, joilla on Excelin perustaidot hallinnassa ja jotka kaipaavat lisäoppia funktioiden monipuolisesta hyödyntämisestä.

Koulutuspäivän tarkoituksena on oppia käyttämään Excelin hyödyllisiä funktioita keskittyen etenkin JOS- ja hakufunktioiden käyttöön.

SISÄLTÖ

  • JOS-funktion käyttö kaavoissa

  • Sisäkkäiset JOS-lauseet
  • Monipuolinen PHAKU-funktio
  • Ehdolliset lukumäärät (SUMMA.JOS, LASKE.JOS)
  • Pyöristysfunktiot
  • Päivämäärä ja aika -funktiot
  • Tekstifunktiot
Microsoft365-ohjelmat, Verkko, 29.5.2024

Opi siivoamaan taulukoita ja tekemään yhteenvetoja!

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia käyttämään ja hyödyntämään Exceliä suurten tietoaineistojen käsittelyyn, muokkaukseen ja erilaisten yhteenvetojen tekemiseen.

Osallistujilta edellytetään Excelin perustoimintojen hallintaa.

Koulutuspäivän aikana käsitellään ja muokataan isoja, luettelomaisia taulukoita, jotta Pivot-yhteenvedot onnistuvat sujuvasti.

SISÄLTÖ

  • Solussa olevan tiedon jakaminen ja yhdistäminen
  • Kaksoiskappaleiden ja tyhjien rivien poistaminen
  • Tiedon muokkaaminen käyttäen pikatäydennystä ja erilaisia teksti-funktioita
  • Tiedon lajittelu ja suodattaminen
  • Taulukkomuotoiltu taulukko
  • Yhteenveto Välisumma-toiminnolla
  • Pivot-taulukoiden ja kaavion luominen ja käsittely
  • Pivot-asettelut ja laskenta
Microsoft365-ohjelmat, Verkko, 5.6.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 4.9.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 23.10.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 27.11.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Riihimäki, 18.9.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Riihimäki, 13.11.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat