Image
Valokuva punaisista joulukukista

Puutarha- ja tilamyymälä sekä kasvihuone

Hyrian Puutarha- ja tilamyymälä sekä kasvihuone sijaitsevat Hyvinkäällä osoitteessa Uudenmaankatu 249. Myymälään saavut parhaiten Palstojentien puolelta, kasvihuoneelle taas tien 130 (vanha 3-tie) puolelta.

Hyrian puutarha- ja tilamyymälä avaa ovensa jouluisissa merkeissä torstaina 14.12.

Joulusesonkina myynnissä on Hyrian kasvihuoneella kasvatettuja joulukukkia ja niistä tehtyjä asetelmia.

Iloiset ja asiakaspalveluhenkiset liiketalouden opiskelijamme auttavat myymälässä jokaista valitsemaan itselleen sopivia tuotteita.  

Myynnissä on Hyrian opiskelijoiden tekemiä tuotteita sekä pienyrittäjien tuotteita (mm. käsitöitä, saippuaa, koruja, hilloja, mehua).

Myymälä sijaitsee Hyrian luonnovara-alan kampuksella (Uumo), osoitteessa Uudenmaankatu 249, Hyvinkää.

Aukioloajat 14.12.22.12.

Arkisin 1018

Lauantaista sunnuntaihin 1014

Käytössä vain korttimaksu.

Saapuminen

Kasvihuoneelle kannattaa ajaa Hämeenlinnantien (vanha valtatie 3) eli tien 130 kautta. Kasvihuone sijaitsee tien välittömässä läheisyydessä. 

Myymälä palvelee sesonkien mukaisesti

Uumon Puutarha- ja tilamyymälä toimii pop up -periaatteella eli se ei ole auki jatkuvasti, vaan palvelee asiakkaita sesonkien mukaisesti. Tiedotamme aukiolosta ja myytävistä tuotteista tällä sivulla sekä Hyrian somekanavissa.

Myymälä sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 249 (sisäänkäynti Palstojentieltä). Tulethan myymälään vain terveenä. Vain korttimaksu.

Kulloisenkin sesongin mukaisten kukkien ja kasvien lisäksi myymälässä on myynnissä myös muun muassa Uumon tilan Colomba-perunaa sekä naudanlihaa.