IT-tukihenkilö ja Ohjelmistokehittäjä

Kiinnostaako sinua tietokoneet, kyberturva, palvelimet tai tietoverkot? IT-tukihenkilönä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden kanssa erilaisissa loogista päättelykykyä vaativissa tehtävissä. Alalla on erinomaiset työllistymismahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja haluat työskennellä nopeasti kehittyvällä alalla? Ohjelmistokehittäjänä suunnittelet, ohjelmoit, testaat ja dokumentoit ohjelmistoja, esim. pelejä ja verkkosivuja. Alalla on erinomaiset työllistymismahdollisuudet.

Jatkuvan haun koulutuksia alkaa pääsääntöisesti kerran vuodessa syyskuussa. Haku on auki vuosittain 31.7. saakka. Aloituspäivämäärät tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

SELKOSUOMEKSI

Oletko kiinnostunut tietokoneista, tietoverkoista tai alan turvallisuus-asioista? Haluatko suunnitella ja ohjelmoida tietokonepelejä tai verkkosivuja? Koulutus alkaa aina syksyllä.

Alalla on helppo löytää työtä.

tutustu IT-alan opiskelijoiden uratarinoihin

Klikkaa tästä

Kenelle sopii

IT-tukihenkilö tarvitsee kiinnostusta tietotekniikkaan ja pitkäjänteisyyttä ongelmanratkaisutilanteisiin. Tekniikan kehittyessä koko ajan IT-tukihenkilön tulee olla valmis kouluttamaan itseään jatkuvasti. IT-tukihenkilön pitää pystyä myös priorisoimaan työtänsä sekä pystyä toimimaan paineen alla.

Ohjelmistokehittäjän ammatin kulmakiviä ovat kiinnostus jatkuvasti kehittyvää alaa kohtaan, pitkäjänteisyys sekä ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot. Nopeasti kehittyvät tieto- ja viestintätekniikan laitteet ja järjestelmät tarvitsevat muutoksiin kykeneviä, monipuoliseen työskentelyyn kykeneviä käyttäjiä ja ylläpitäjiä.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos

  • sinä olet kiinnostunut tietokoneista
  • sinä olet kiinnostunut tietoverkoista
  • sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan
  • sinä osaat ratkaista ongelmia
  • sinä osaat etsiä itsenäisesti tietoa esimerkiksi internetistä
  • sinä opit helposti vieraita kieliä
  • sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa.

Sinä opit lisää näistä asioista koulutuksen aikana.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: IT-tukihenkilö ja Ohjelmistokehittäjä