IT-tukihenkilö ja Ohjelmistokehittäjä

Kiinnostaako sinua tietokoneet, kyberturva, palvelimet tai tietoverkot? IT-tukihenkilönä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden kanssa erilaisissa loogista päättelykykyä vaativissa tehtävissä. Alalla on erinomaiset työllistymismahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja haluat työskennellä nopeasti kehittyvällä alalla? Ohjelmistokehittäjänä suunnittelet, ohjelmoit, testaat ja dokumentoit ohjelmistoja, esim. pelejä ja verkkosivuja. Alalla on erinomaiset työllistymismahdollisuudet.

Tälläisiin töihin voit päästä

IT-tukihenkilön työpaikkoja ovat esimerkiksi tietokone-, tietoliikenne- ja elektroniikka-alan yritykset, teollisuuslaitokset, sairaalat ja huoltoliikkeet. IT-tukihenkilö asentaa ja huoltaa esimerkiksi tietokoneita, rakentaa tietoverkkoja ja -järjestelmiä.

Ohjelmistokehittäjät työllistyvät ohjelmistotuotannon erilaisiin tehtäviin. Varsinaisten ohjelmointitöiden lisäksi työtehtäviä voivat olla esimerkiksi ohjelmistojen suunnitteluun, testaukseen ja ylläpitoon liittyvät työt.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: IT-tukihenkilö ja Ohjelmistokehittäjä