Automekaanikko ja Diagnoosimekaanikko

Tästä laaja-alaisesta koulutuksesta saat hyvän pohjan autoalan eri työtehtäviin sekä valmiuksia mm. teollisuuden tai varaosakaupan aloille. Opit autojen huoltoon, korjaukseen ja asiakaspalveluun liittyviä perustaitoja sekä autoalan teknisiä tietoja ja taitoja.

SELKOSUOMEKSI

Kun olet käynyt koulutuksen loppuun, sinulla on laajat tiedot ja taidot autoalalta. Koulussa opit auton korjausta, auton huoltamista, asiakaspalvelutaitoja sekä auton teknisiä tietoja ja taitoja.

Kenelle sopii

Ajoneuvoalalla tarvitaan monipuolista osaamista. Työskentely on kaikissa tehtävissä vahvasti asiakaslähtöistä teknisten taitojen soveltamista. Menestyt alalla, jos ajoneuvot ovat intohimosi, seuraat alati kehittyvää ajoneuvoteknologiaa osaamistasi kehittäen ja nautit siitä, kun saat tehdä työsi vastuullisesti tekemisen laadusta tinkimättä.

Tässä työssä roolisi yhteiskunnan tärkeiden toimintojen ylläpitäjänä on merkittävä. Työpanoksesi ansiosta ajoneuvokalusto pysyy kunnossa, liikenne toimii ja kuljetukset pääsevät määränpäähänsä. Ajoneuvoalan osaajana teet oman osasi ympäristötyössä huolehtien materiaalien uudelleenkäytöstä. Alan töissä korostuvat myös hyvät yhteistyötaidot.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos

  • sinä pidät ajoneuvojen korjaamisesta
  • sinä osaat palvella asiakkaita
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
  • sinä osaat ratkaista teknisiä ongelmia
  • sinä osaat lukea teknisiä piirustuksia.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Koulutuspaikat

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Automekaanikko ja Diagnoosimekaanikko