Karankatu 3-5, Hyvinkää

60.6423986, 24.864198636478708

Karankatu 3-5, Hyvinkää

Karankatu 3-5, 05820, Hyvinkää

Esittely

Karankadun kampus sijaitsee Hyvinkään Sahanmäen kaupunginosassa luonnonpuistomaisessa mäntymaisemassa osoitteessa Karankatu 3–5. 

Kampuksella opiskellaan auto-, kaukolämpö- ja muovi-, pintakäsittely-, sisustus-, sekä sähköalaa.

Kampuksella on panostettu erityisesti opiskelijoiden yhteisöllisyyteen ja hyvinvointiin. Kampuksella on muun muassa opiskelijoiden itsensä suunnittelema ja toteuttama opiskelijoiden olohuone Mood, jossa voi pelata biljardia, ilmakiekkoa, lautapelejä ja viettää taukoja rennosti muiden seurassa. 

Opiskelijat voivat lainata muun muassa fatbikea, Jopoja, frisbeegolf-varusteet, erilaisia pihapelejä ja kahvakuulia sekä paljon muuta. Opiskelijoiden käytössä veloituksetta on myös ajantasainen kuntosali monipuolisine laitteineen.

Kampusmiljöö koostuu kolmesta rakennuksesta, joista yksi on kampuksen keskeltä kohoava, pyöreä, 50-luvun alussa valmistunut Hyvinkään kaupungin vesitorni. Kampuksen lähellä sijaitsee Sahanmäen puisto.

Hyvinkään rautatieasemalta pääsee alueelle paikallisliikenteen busseilla. 


Saapuminen kampukselle:

  • Kampuksen päärakennus (A) sijaitsee osoitteessa Karankatu 3-5, Hyvinkää. Rakennuksen pääovi on esteetön ja sijaitsee Karankadun puolella A-rakennuksessa.
  • Parkkialueen esteettömät invapaikat sijaitsevat pääoven välittömässä läheisyydessä. Saattajalla on mahdollisuus pysähtyä oven läheisyydessä.
  • Myös C-rakennuksen pääovi on esteetön. C-rakennuksen eteistiloissa on tilava tuulikaappi ja manuaalisesti avattavat kevyet ovet.

Palvelutiski, portaat ja hissi

  • A-rakennuksessa sijaitsevan opintotoimiston palvelutiskille on portaaton kulku. Palvelutiski on ulko-ovelta katsottuna suoraan edessä. Käytävää pitää kulkea noin 15 metriä tiskille päästäkseen. 
  • Portaissa ei ole kontrastiraitoja
  • A-rakennuksessa on hissi opintotoimiston vieressä. Hissillä pääsee kaikkiin kerroksiin, hissiin mahtuu pyörätuolilla, painoraja 500 kg.

WC-tilat

  • Wc-tilat sijaitsevat A- ja C-rakennuksissa 1. kerroksessa. Ne sijaitsevat tuulikaappien jälkeen heti vasemmalla puolella ulko-ovelta katsottuna.
  • Myös A-talossa 2. kerroksessa hissin vieressä on WC. WC-tiloihin on esteetön pääsy. 
Image
Karankadun kampuksen aluekartta

Käyntiosoite

Karankatu 3-5
05820 Hyvinkää

Postiosoite

Hyria koulutus Oy, PL 67, 05801 Hyvinkää

Alat
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Autoala
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Kaukolämpö- ja muoviala
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Pintakäsittelyala
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Sisustusala
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Sähköala

Henkilöstö

Kampuskoordinaattorit
Opintosihteerit
Opinto-ohjaajat
Kuraattorit
Psykologit
Erityisopettajat