Yhteishaussa valittujen opinnot alkavat HyriaStartilla 21.–22.6.

16.6.2022, klo 8:24
Tiedotteet
Image
Pöydällä muki, jossa Cledos-artistin kuva ja teksti HyriaStart 21.-22.6.2022 verkossa

Hyriaan yhteishaussa valittujen opinnot alkavat tiistaina 21.6. HyriaStartilla

– Alkukesän yhteiset opintojen aloituspäivät madaltavat kynnystä opintojen aloittamiseen syksyllä.

Kaksipäiväinen HyriaStart-verkkotapahtuma kutsuu Hyriaan yhteishaussa tutkinto-opiskelijoiksi valitut ruutujen ääreen tutustumaan toisiinsa, opettajiin ja muihin opiskelijoiden tukena työskenteleviin hyrialaisiin. Verkkotapahtuma on käynnissä 21.–22.6. klo 10–14. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät valintakirjeestä. TUVA-koulutukseen valitut eivät osallistu HyriaStart-tapahtumaan.

Hyriaan yhteishaussa valituille uusille opiskelijoille suunnattu tapahtuma tarjoaa roppakaupalla tietoa opiskelusta, oppimisympäristöistä, tarvittavista työvaatteista ja -välineistä sekä oppimateriaaleista. Samalla aloitellaan myös jo HOKS:n eli henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman laatimista sekä käynnistetään ”Minun opintopolkuni” -kurssin suorittaminen.

Tapahtumassa artistivieras!

Osana HyriaStartin ohjelmaa uudet opiskelijat pääsevät myös rap-artisti Cledoksen virtuaalikeikalle sekä kuulemaan breakdance-pioneeri ja motivaatiopuhuja Johannes "Hatsolo" Hattusen viisaita ja innostavia sanoja opiskelumotivaatiosta ja asenteesta.

Kysyttävää?

Opintojen aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä palvelee Hakijan palvelut:
020 690 159
hakijanpalvelut@hyria.fi