Vesivahinko supistaa Hyvinkään Kierrätyskeskuksen palveluja

26.7.2022, klo 15:52
Tiedotteet
Image
Vesivärityylinen kuvituskuva, Kierrätyspalvelut

Hyvinkään Kierrätyskeskus on ollut suljettuna vesivahingon vuoksi tiistaista 19. heinäkuuta lähtien. Osa kiinteistöstä pysyy toistaiseksi suljettuna, mutta osassa rakennusta toiminta jatkuu. Maanantaina 1.8. Kierrätyskeskuksessa avautuu tilapäinen myyntipiste, ja se palvelee normaalein aukioloajoin ma–pe klo 10–16 ja lauantaisin klo 10–14. 

Tilapäisessä myyntipisteessä on supistetut palvelut ja myös noutopalvelua on tarjolla rajoitetusti. Pientavaraa otetaan vastaan normaalisti, mutta ennen huonekalujen ja kodinkoneiden tuontia on hyvä olla yhteydessä Kierrätyskeskuksen puhelinnumeroon 040 663 5841, ja varmistaa voidaanko tavaraa ottaa vastaan.
 
Kierrätyskeskuksen toiminnasta vastaa Hyria säätiö. Kierrätyskeskus toimii Hyvinkäällä valmennusympäristönä heikossa työmarkkina-asemassa olevien työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittämiseksi. Hyrian opiskelijat voivat suorittaa Kierrätyskeskuksessa työssäoppimisen jaksoja muun muassa ympäristöalan, sosiaalialan ja liiketalouden opintoihin. Kierrätystavaroiden myyntitulot ohjataan muun muassa kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.
 
Kierrätyskeskus 
Riihimäenkatu 81 
Hyvinkää
 
Kiken omille sivuille pääset tästä