Hyria Hyvinkää, KIKE Kierrätyskeskus

60.6465917, 24.8406049

Hyria Hyvinkää, KIKE Kierrätyskeskus

Riihimäenkatu 81, 05880, Hyvinkää

Esittely

KIKE Kierrätyskeskuksessa voit tehdä löytöjä mm. tekstiileistä, kirjoista, astioista, lastentarvikkeista, sisustustuotteista ja huonekaluista. Otamme lahjoituksena vastaan ehjää ja käyttökelpoista tavaraa.

Arkipäivisin noutopalvelumme hakee tavarasi veloituksetta Hyvinkään alueelta. Kysy meiltä ostamiesi tuotteiden maksullista kotiinkuljetusta Hyvinkään alueella. Kuljetussopimukset voit tehdä tavaran vastaanotossa tai puhelimitse.

Materiaalitoriltamme löydät edullisesti materiaaleja erilaisiin kädentaitotöihin. Kierrätyskeskuksen tiloissa toimii myös Café Kike, jossa on myynnissä arkisin aamupalaa ja keittolounasta, lounassalaatteja sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Toiminnan tavoitteita ovat heikossa työmarkkina-asemassa olevien työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittäminen sekä ympäristön tilan parantaminen kierrätyksen avulla. KIKE Kierrätyskeskuksen tarkoituksena ei ole tuottaa taloudellista voittoa, vaan kierrätystavaroiden myynnistä saadut tulot käytetään työelämäpalveluiden tuottamiseen, valmennusalustojen ja kierrätystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä kierrätyksestä tiedottamiseen ja ympäristökasvatukseen.

KIKEssä myymälätoimintaan osallistuvat valmentautujamme, joiden tavoitteena on selkiyttää omia tulevaisuudensuunnitelmiaan työelämälähtöisesti. He suuntaavat KIKE:stä muun muassa opintoihin, töihin tai muiden palveluiden piiriin. Opiskelijat voivat suorittaa KIKE Kierrätyskeskuksessa työssäoppimisen jaksoja liittyen mm. ympäristöalan, sosiaalialan ja liiketalouden opintoihin.

Puhelin: 040 663 5841

Käyntiosoite

Riihimäenkatu 81
05880 Hyvinkää

Postiosoite

Hyria säätiö sr, PL 9, 05801 Hyvinkää

Aukioloaika

Ma - Pe 10.00 - 16.00
La 10.00 - 14.00

Henkilöstö