Työpaikkasuomi - Lisää suomen kielen taitoa

Image
Kaksi miestä työvaatteissa, maskit kasvoilla ja kypärät päässä tervehtivät toisiaan

Onko yrityksessänne maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä? Mietityttääkö maahanmuuttajataustaisten työntekijöiden palkkaaminen? Jos vastasit kyllä, lue lisää. Meiltä saat eväät kansainvälisten osaajien rekrytointiin ja toimivan monikulttuurisen työyhteisön rakentamiseen. 

Työpaikkasuomi-koulutus on yrityksellenne helppo ratkaisu kehittää nykyisten tai rekrytoitavien työntekijöiden suomen kielen taitoa. Te-toimisto hoitaa sopimusasiat, Hyria organisoi koulutuksen ja Ely-keskus maksaa kustannuksista 50 - 70 %.

Pääsette osallistumaan koulutuksen suunnitteluun, jotta opiskelu tukisi mahdollisimman hyvin työtehtävissä tarvittavaa suomen kielen taitoa. Yhdessä rakennamme koulutuksen opetussisällön yrityksenne asiakaspalvelutilanteiden, kirjallisten materiaalien, ohjetekstien ja toiveiden pohjalta.

Mieluiten järjestämme koulutuksen yrityksenne tiloissa lähellä työntekijöiden työtehtäviä, tarvittaessa meillä Hyrialla. Myös verkkototeutus on mahdollinen. Voitte valita ajankohdan, milloin työntekijänne parhaiten pääsevät irtautumaan opiskelun pariin. He voivat opiskella aamulla, päivällä tai illalla vaikkapa 2 tuntia kerrallaan tai ehkä 4.

Mistä aloittaa? Puhelinsoitosta tai viestistä meille, niin kerromme lisää. Sitten voimmekin alkaa suunnitella juuri teidän yrityksellenne sopivaa kokonaisuutta.

Lue lisää ratkaisuistamme

Image
Työhaalariin pukeutunut mies kantaa olallaan höylättyä lautaa taustalla seinää vasten nojaavia lautanippuja.
Sisältö

Kansainväliset osaajat

Kansainväliset, maahanmuuttajataustaiset osaajat ovat parhaimmillaan yrityksen voimavara. Voimme auttaa organisaatioita monimuotoisen ja -kulttuurisen työyhteisön kehittämisessä.

Lue lisää

Ota rohkeasti yhteyttä

Anne Miettinen
Toimialapäällikkö
Puhelinnumero
050 596 7654
Sähköposti
etunimi.sukunimi@hyria.fi
Toimipiste
Karankatu 3-5, Hyvinkää
Ala
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Maahanmuuttajaosaamisen palvelut