Nuorten työpajat

Oletko nuori aikuinen, ehkä työtön ja tekemistä vailla Hyvinkäällä tai Riihimäellä? Tarjoamme sinulle, alle 29-vuotias, mahdollisuuden laadukkaaseen valmennusjaksoon. 

Tuemme sinua palveluihin ohjautumisessa, tavoitteiden asettamisessa sekä ammatillisen osaamisesi ja työelämätaitojesi kehittämisessä. Omien vahvuuksien ja voimavarojen löytämistä tukevat ohjaus, arviointi ja palautteen antaminen. Sisältö ja kesto suunnitellaan sinun tarpeesi ja tavoitteidesi mukaisesti.  

Valmennus on oikea vaihtoehto, jos haluat: 

  • saada mielekästä sisältöä ja tekemistä arkeen 
  • vahvistaa elämänhallinnan taitojasi 
  • kohentaa hyvinvointia ja terveyttäsi 
  • parantaa sosiaalisia taitoja sekä työelämävalmiuksia 
  • selkiyttää tulevaisuudensuunnitelmiasi 
  • saada työ- tai opiskelupaikan 
  • saada tukea opintoihisi 
  • hyvän harjoittelupaikan 
  • työkokemusta monipuolisista työtehtävistä aidoissa työympäristöissä  
Remote video URL
Vertaistukea ja yhteiskehittämistä

Tehokkaita välineitä työnhakuun

Valmennusjaksojen kautta voit päästä erilaisiin työ- ja opiskelukokeiluihin lähialueen yrityksiin tai sinua kiinnostavaan opiskelupaikkaan. 

Toimimme tehokkaana ponnahduslautana kohti työelämää ja valmennuksiltamme saat konkreettisia välineitä työnhakuun sekä tulevaisuuden uran rakentamiseen. Valmentajamme auttavat sinua luomaan työhakemuksen ja CV:n, joilla todella erotut työmarkkinoilla.

Tuemme myös työ-, koulu- ja työkokeilupaikkojen etsimisessä. Valmennusjaksojen aikana teemme vierailuja paikallisiin yrityksiin sekä osallistumme ajankohtaisiin työnhaun ja koulutuksen tapahtumiin.

Valmennuksiimme kuuluu tiiviinä osana erilaiset ryhmävalmennukset sekä TYHY-toiminta, joiden teemat tukevat työnhakua, ammatinvalintaa sekä ammatillista kehittymistäsi.

Toimimme yhteistyössä alueen yritysten ja oppilaitosten kanssa, ja meiltä voit siirtyä joustavasti esimerkiksi Hyriaan opiskelemaan. 

Kulje yksilöllistä polkuasi.

Hanki osaamista suorittamalla tutkintojen osia

Työpajoilla voi kerryttää osaamista monilta eri aloilta. Me autamme sinua löytämään oman yksilöllisen polun kohti opintoja, olit sitten vasta-alkaja tai jo osaamista tai opintoja kerryttänyt konkari.

Sosiaalialan opinnoista kiinnostuneet voivat harjoittaa taitojaan vetämällä erilaisia ryhmiä tai kursseja. Hae rohkeasti mukaan valmennukseen ja kerro olevasi kiinnostunut tutkinnon osien suorittamisesta, niin kartoitetaan tilanteesi ja mietitään juuri sinulle sopiva tapa saada opintoja kasaan! 

Haku työpajoille

Valmennuksiin voi hakea joustavasti ympäri vuoden. Jos peruskoulun päättötodistus puuttuu, voit suorittaa sen meillä loppuun.

Hae tästä!