Taito-paja

Onko kädentaidot ja luovuus sinun juttusi? Oletko miettinyt olisiko esimerkiksi pintakäsittelyyn tai stailaamiseen liittyvät tehtävät mukana sinun tulevaisuuden työssä. Tule Taito-pajalle!

Kuvituskuva piirroshahmoista. kuvassa on kaksi piirroshahmoa, ja toinen hahmoista on toisen reppuselässä.

Kenelle?

Taito-paja on on suunnattu alle 29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka ovat koulutuksen ja/tai työelämän ulkopuolella.

Mitä?

Taito-pajalla valmennus on ryhmämuotoista, jossa huomioidaan myös yksilölliset tavoitteet. Valmennuksen tavoitteena on lisätä opiskelu- ja työelämävalmiuksia sekä arjen- ja elämänhallinnantaitoja. Työtehtävät sisältävät monipuolisia toiminnallisia työtehtäviä liittyen erityisesti kädentaitoihin. Nämä voivat olla esimerkiksi pienimuotoisia stailaus- ja pintakäsittelytöitä. 

Monenlainen luova toiminta ja työtehtävät toimivat keskeisenä valmennuksen välineenä. Valmennuksessa saa tukea tulevaisuudensuunnitelmiin, tietoa työ- ja opiskelumahdollisuuksista sekä kokemusta erilaisista töistä. Valmennuksessa on mahdollisuus suorittaa korttikoulutuksia sekä ammatillisen tutkinnon osia.

Valmennukseen kuuluu työtehtävien lisäksi ryhmävalmennukset, vierailut, kurssit, infot ja työhyvinvointitoiminta. Lisäksi on mahdollisuus osallistua yhteiskehittämiseen ja toiminnan sisältöön vaikuttamiseen.

Sopimusmuodot ja ohjautuminen

Taito-pajalle voit tulla seuraavilla sopimusmuodoilla:
Työkokeilu, pajasopimus, koulutussopimus ja OPVA-sopimus (oppimisvalmiuksia tukevat opinnot). 

HAE MUKAAN TÄSTÄ

Sonja Savolainen
Valmentaja
Puhelinnumero
044 901 8685
Sähköposti
etunimi.sukunimi@hyria.fi
Toimipiste
Käräjäkatu 2, Riihimäki
Ala
Hyria säätiö » Nuorten palvelut