Työkykyinen - Yhdistää työnhakijat ja työnantajat

Työnhakija: Meiltä saat apua ja tukea työllistymiseen! Työnantaja: Meiltä saat työntekijän tarpeesi mukaan!

Tietoa työnhakijalle

Kenelle: 

Työkykyinen 2 -hanke on tarkoitettu sinulle, Hämeen TE-toimiston tai työllisyydenhoidon kuntakokeilun asiakas, joka olet työttömänä Lahden, Hollolan, Asikkalan, Orimattilan, Kärkölän, Riihimäen, Hausjärven tai Lopen alueella. 

Palvelu on suunnattu ensisijaisesti osatyökykyisille työnhakijoille.

Tavoite:

Tavoitteena on erilaisin työllistämisen keinoin yhdistää yrityksissä tehtävä työ ja motivoituneet osatyökykyiset työntekijät. Hankkeeseen voivat ohjautua myös muut kokoaikaista työtä hakevat työnhakijat. ​

Mitä pitää sisällään: 

Palvelun aikana kanssasi suunnitellaan tavoitettasi vastaava polku kohti työelämää tai opintoja. Saat työllistymiseen tarvittavaa palveluohjausta ja yksilöllistä tukea työnhakuun, koulutukseen tai muihin työllistymistä edistäviin palveluihin. Saat tukea ansioluettelosi päivittämisessä ja työhakemuksen laatimisessa lisäksi teemme työpaikka- ja oppilaitosvierailuja sekä vahvaa yritys- ja verkostoyhteistyötä työllistymisesi edistämiseksi. Valmennuksessa hyödynnetään yksilövalmennuksen lisänä tarvittaessa ryhmävalmennuksia. ​

Missä: Kanta- ja Päijät-Häme

Miten pääset mukaan:

Ohjautuminen Työkykyinen 2 -hankkeeseen tapahtuu sopimalla siitä oman TE-palveluiden vastuuasiantuntijasi tai työllisyydenhoidon kuntakokeilun omavalmentajasi kanssa. Voit laittaa oma asioinnin kautta yhteydenottopyynnön omalle virkailijallesi:

Lähetä yhteydenottopyyntö täältä!

 

Kysy ihmeessä lisää!

Työnantaja: Meiltä saat työntekijän tarpeesi mukaan!

Tarjoamme yrityksille osa-aikaista tai kokopäiväistä työvoimaa! Kehitämme yhdessä uudenlaisen työllistämisen toimintamallin ja etsimme toimeksiantoja pilkottuihin työtehtäviin. Tavoitteenamme on tarjota ratkaisua kohtaanto-ongelmaan.

Hyria säätiö tarjoaa tukea ja apua tarpeen mukaan työllistämiseen liittyvissä asioissa ja mahdollisuuden henkilöstövuokraukseen.

Työkykyinen 2 on työllisyyspoliittinen hanke vuosille 2021 - 2023.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Tee työelämädiili!

Image
työelämädiilin graafinen kuvituselementti
Sisältö

Työelämädiili - lisäosaamista yrityksen avainhenkilöille

Työelämädiili on yritykselle maksuton palvelu. Sen tarkoituksena on lisätä avainhenkilöiden osaamista osatyökykyisen työntekijöiden tuottavasta työstä ja roolista sekä ennaltaehkäisevästä työkykyjohtamisesta. Ryhdy tulevaisuuden työelämän edelläkävijä ja tule mukaan!

Lue lisää