Turvallisuusvalvoja

Oletko kiinnostunut pelastustoiminnasta, vartiointialasta tai turvallisuustekniikasta? Turvallisuusalan palvelujen kysyntä kasvaa jatkuvasti ja ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia. Turvallisuusvalvojana vastuunasi on omaisuuden suojaamista ja turvallisuuden ylläpitämistä sekä henkilöiden kulun valvontaa sekä erilaisia palvelutehtäviä.

Tulevat turvallisuusvalvojat Uhkatilanteet-jakson leirillä Räyskälässä

Hyrian turvallisuusalan opiskelijat kokoontuvat syksyisin viikoksi Räyskälään suorittamaan Uhkatilanteet-jakson käytännönopintojaan.

Leirillä tarvittavia taitoja ovat muun muassa sanallinen ja sanaton viestintä, etäisyydenpito ja voimankäyttö. Opiskelijat myös suorittavat opintojakson näytöt leirin lopussa.

Katso videolta, millaisia tehtäviä opiskelijat saavat leirillä eteensä ja mikä niistä hieman yllättäen on tuntunut haastavalta. Videolta selviää myös, miten piirtäminen liittyy turvallisuusvalvojan hommiin. 

Kenelle sopii

Turvallisuusvalvojalta kysytään vastuullisuutta, luotettavuutta, kekseliäisyyttä ja kykyä ennakoida tilanteita. Ammattilaisen tulee hallita teknisiä välineitä, laitteita ja tietotekniikkaa. Monissa turvallisuusalan työtehtävissä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja henkistä tasapainoa sekä rikosoikeudellisesti nuhteetonta taustaa.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Turvallisuusvalvoja