Maatalousalan ammattitutkinto

Oletko kiinnostunut syventämään maatalousalan osaamistasi tai monipuolistamaan sitä? Maatalousalan ammattitutkinnossa voit lisätä osaamistasi opiskelemalla esimerkiksi sorkkahoitajaksi tai seminologiksi. Voit halutessasi perehtyä mehiläistarhaukseen tai erityisesti tuotantoeläinten hoitamiseen, käsittelyyn ja siihen liittyvien koneiden käyttöön. Peltoviljelyn koneiden käyttämiseen, huoltamiseen ja säätämiseen sekä maatalouteen liittyvään koneella tehtävään lastaukseen, kuljetukseen ja kuorman purkuun on myös mahdollista erikoistua ammattitutkinnossa.

Kenelle sopii

Sinulla on jo työkokemusta maatalousalalta ja olet mahdollisesti suorittanut alan perustutkinnon.  Sinua kiinnostaa syventää osaamistasi ja maatalousalan tehtävissä toimiminen. Jos olet vastuuntuntoinen sekä tottunut työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa, ammattitutkinnon syventävät opinnot sopivat sinulle. 

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.