Hyrian alumnit

Hyrian alumnitoiminta lähentää työelämää ja opiskelua.

Alumni-toiminnan tavoitteena on luoda yhteyksiä ja jakaa tietoa Hyriasta valmistuneiden, nykyisten opiskelijoiden, työelämän ja henkilökunnan välille sekä alumnien kesken.

Alumnitoiminta hyödyttää kaikkia, sillä alumnit saavat tietoa uusista koulutuksista, työllistymismahdollisuuksista ja toisaalta voivat työkokemuksensa perusteella osallistua koulutuksen kehittämiseen.

Alumnit voivat myös toimia mentoreiden tapaan ja helpottaa opiskelijoiden siirtymistä koulutuksesta työelämään. Opiskelijat voivat käydä alumnien työpaikoilla tutustumassa opiskelemansa alan töihin. Alumnit voivat myös tulla erilaisiin tilaisuuksiin kertomaan työstään.

Miksi Hyrian alumniksi? 

  • Hyriasta valmistuneena opiskelijana saat käyttöösi Hyrian Tiituksen (mobiilisovellus työnhakuun).
  • HyriaRekryn palvelut ja työnhakuneuvonta ovat käytettävissäsi Hyrian alumnina. Tässä palvelussa saat mm. palautetta työnhaun asiakirjoistasi ja esim. LinkedIn-profiilistasi.
  • Saat käyttöösi Hyrian uraohjauspalvelut. Hyrian uraohjaajat auttavat sinua urapolkusi rakentamisessa ja kertovat erilaisista opiskelumahdollisuuksista.
  • Saat tiedon ensimmäisenä oman alasi lisä- ja jatkokoulutuksista kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä.
  • Voit olla mukana mentorina Hyrian opiskelijoille. Mentorit käyvät kertomassa opiskelijoille urastaan ja jakavat siten osaamistaan.
  • Saat alumnina alennuksen Hyrian kauneudenhuolto- ja autohuolto palveluista.

Hyrian alumnit ovat Facebookissa. Liity mukaan ryhmään täältä.

Tervetuloa mukaan Hyrian Alumnitoimintaan!

Kysy lisää!