HyriaRekry yhdistää huomisen osaajat ja työnantajat

HyriaRekry yhdistää Hyrian opiskelijat, valmentautujat sekä työpaikkoja tarjoavat työnantajat. HyriaRekry löytää piilotyöpaikat laajasta verkostostaan. 

Palvelun kivijalkana on mobililisovellus Tiitus, johon palvelun käyttäjät luovat henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa. Työnantajat taas löytävät palvelun avulla juuri omaan tarpeeseensa ja heille sopivan osaajan ja persoonan.

Hei sinä tulevaisuuden osaaja, tutustu HyriaRekryyn visuaalisesti tästä.

Remote video URL
Tiituksen yleisesittelyvideo

Opiskelija, katso videolta miten Tiitusta käytetään

Opiskelijoille ja säätiön asiakkaille

HyriaRekry on Hyrian opiskelijoille ja säätiön valmentautujille tarkoitettu palvelu. Sen avulla tehostat työnhakuasi ja voit löytää koulutus- ja oppisopimuspaikan, kesä- ja projektityön tai vakituisen työpaikan. Palvelu on käytettävissäsi myös valmistumisen tai asiakkuutesi päättymisen jälkeen.  

Lataa Tiitus Play-kaupasta tai AppStoresta ja tee profiili osoitteessa: https://secure.tiitus.fi

Huomio työnantaja, tarjoa työpaikkaa Tiituksessa!

HyriaRekryn kautta työnantajat voivat tarjota opiskelijoille tarkoitetut koulutus- ja oppisopimuspaikat, kesä- ja projektityöt sekä vakituiset työpaikat. Palvelu on käyttäjilleen ilmainen. Tutustu visuaalisesti tästä.

Hyrian Tiitus Harkka-palvelulla koordinoimme ja hallinnoimme Hyrian ja sosiaali- ja terveysalojen työelämässä oppimisen jaksoja.  Helppokäyttöinen Tiitus Harkka- palvelu sujuvoittaa paikkojen jakamisprosessia. Palvelun avulla työnantajat voivat käyttää yhtä kanavaa, jossa kaikki työelämässä oppimisen eri vaiheet voidaan hoitaa. Työnantajat voivat ilmoittaa paikkoja ennakoivasti etukäteen tai vasta oppilaitoksen lähettämiin kutsuihin pyyntöihin.

Työantaja, katso videolta miten Tiitusta käytetään.

Työnantaja: ilmoita avoin työ- tai harjoittelupaikka

Voit tehdä työnantajaprofiilisi Tiitukseen tämän linkin kautta http://www.tiitus.fi/hyria/

Ota rohkeasti yhteyttä meihin! Heidi Heikkinen vastaa HyriaRekrystä  ja Katja Pudas Tiitus Harkka - palvelusta.