Kuinka toimia ja luoda yhteistyötä monimuotoisessa työyhteisössä? -webinaari

Image
Henkilöt pitelevät käsissään kasvitaimia

Mitä monimuotoisuus on työyhteisössä? Monimuotoisen työyhteisön hyödyt ja haasteet. Keinoja monimuotoisen työyhteisön johtamisessa onnistumiseen ja eri kulttuureista tulevien työntekijöiden kohtaamiseen, kommunikointiin ja selkokielisyyteen.

Kenelle: Ravintola- ja matkailualan yritysten johtajille. Webinaari on maksuton osallistujille.

Kouluttajat:

Birgit Eskelinen, Hyria

Elise Nurminen, Hyria

Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarja

Kuinka toimia ja luoda yhteistyötä monimuotoisessa työyhteisössä? -webinaari on osa Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarjaa. Neliosainen webinaarisarja on tarkoitettu ravintola- ja matkailualan yritysten johtajille.

Työyhteisöjen monimuotoisuus ja monikulttuurisuus lisääntyy. Hyvinvoiva, yhteisöohjautuva ja työn imua kokeva tiimi on tuottava ja työhön sitoutunut. Kuinka voisimme toimia ja luoda yhteistyötä monimuotoisessa työyhteisössä? Miten rakentaa ja tukea toimivia tiimejä?

Tarvitsemme keinoja monimuotoisen työyhteisön johtamiseen sekä valmentavan ja palvelevan johtajuuden otteita. Selviydymme muutosten ja haasteiden keskellä resilienssiä kasvattamalla.

Käsittelemme näitä aiheita Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarjassa.

Voit osallistua yhteen tai useampaan webinaariin kiinnostuksesi mukaan. Webinaarit ovat osallistavia. Ääniyhteyden lisäksi kameran käyttömahdollisuus on toivottavaa edistämään osallistujien keskinäistä verkostoitumista.

Maksuttoman webinaarisarjan tarjoaa UUTTA! — Uudenlainen tapa työllistää ja tuottaa palveluja -hanke.

Kaikki sarjan webinaarit:

Kysy lisää!

Ajankohta tarkentuu myöhemmin