Maksutonta koulutusta yrittäjälle: Kehitä liiketoimintaasi ja hanki tulevaisuuden osaamista oppisopimuksella

22.8.2022, klo 10:46
Uutiset
Image
Mies essu päällä kahvilan tiskin takana kunä kädessä katsomassa läppäriä, tiskillä muutamia papereita. Taustalla kahvilan vitriini ja sali.

Asiantunteva ja innostava Yrittäjä-valmennusohjelma on taas täällä! Yrittäjille tarkoitettu koulutus on upea mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa ja kehittää samalla oman yrityksen liiketoimintaa sekä osaamista.

Monipuolisessa valmennusohjelmassa käydään läpi mm. talousasioita, myyntiä ja markkinointia. Koulutus toteutetaan oppisopimuksella omassa yrityksessä työskennellen. Tule mukaan! Koulutukseen voi ilmoiottautua alla olevan linkin kautta 30.9. mennessä. 

Valmennuksessa suunnittelemme yhdessä sinua kiinnostavan ja osaamistasi kasvattavan opiskelukokonaisuuden. Valmennuksia on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Ne ovat esimerkiksi ohjattuja teemapajoja tai verkkokursseja.

Voit valita valmennukseen sinulle soveltuvan tutkinnon hakuvaiheessa. Tutkintotavoite tarkennetaan hakuajan päättymisen jälkeen. Tutkinto voi olla jokin seuraavista:

  • Yrittäjyyden ammattitutkinto
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
  • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
  • Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Lue lisää ja ilmoittaudu 30.9. mennessä!

Kaikki yrittäjille suunnatut koulutuksemme

Image
Vesivärityylinen kollaasi Hyrian tarjoamista palveluista
Sisältö

Yrittäjyys

Tarjoamme sinulle yrittäjä useita tapoja kehittää yritystäsi ja liiketoimintaasi. Voit opiskella tutkinnon tai osallistua yksittäisiin, osaamistasi täydentäviin koulutuksiin. Muista myös yrittäjän oppisopimus.

Lue lisää

Kysy rohkeasti