"Lopen9e" on Hyrian Taitaja9-kilpailun voittaja - Paljon onnea!

1.12.2022, klo 14:54
Uutiset
Image
Joukkueita kisaamassa liikuntasalissa omilla työskentelypisteillään

Yläkoululaisten kädentaitokisa Taitaja9 järjestettiin Hyrian Sakonkadun kampuksella Riihimäellä torstaina 1.12. Kisaan osallistui 36 joukkuetta. Helmikuun aluekilpailuun pääsee kolme joukkuetta. 

Voiton Riihimäellä Hyrian Sakonkadun kampuksella järjestetyssä paikalliskisassa vei joukkue nimeltä Lopen9e. Toiselle sijalle ylsi Äitis163 ja kolmannelle Kasikybäne malossi, molemmat Hyvinkään Tapainlinnan koulusta. Neljäntenä kilpailussa palkittiin Triobestikset Hausjärven yläkoulusta. Paljon onnea hienoista suorituksista ja jatkopaikasta!

Parhaiten menestyneet joukkueet jatkavat helmikuussa Riihimäellä järjestettävään aluekilpailuun, josta parhaat pääsevät toukokuussa ammattitaidon SM-kisojen yhteydessä järjestettävään Taitaja9-kilpailun valtakunnalliseen finaaliin. 

Taitaja9 on hyväntuulinen ja toiminnallinen kädentaitokilpailu, joka tempaa mukaansa niin 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Vauhdikas tapahtuma on hauska tapa tutustua eri ammattialoihin. Taitaja9-kisassa on kolme vaihetta: paikalliskilpailu, aluekilpailu ja finaali.