Kouluttaudu nopeasti varastotyöntekijäksi Logitrille - auttava suomen kielen taito riittää

17.6.2022, klo 15:04
Uutiset
Image
Iso varasto jossa kontteja monessa kerroksessa ja käytävällä trukkeja.
Image
Logitrin logo, jossasymboli ja teksti logitri

Haluatko olla osa kasvavaa ja modernia Logitria, alansa suunnannäyttäjää? Hae mukaan nyt, koulutus alkaa elokuun lopulla.

Järjestämme yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Logitrin kanssa Varastotyöntekijän RekryKoulutuksen, jonka kautta haemme työntekijöitä Logitrin Tuusulassa sijaitsevaan moderniin logistiikkakeskukseen.

Kun Logitri perustettiin vuonna 2009, yrityksellä ei ollut yhtään asiakasta. Oli vain kaksi miestä, jotka olivat varmoja, että asiakkaiden tarpeita tarkkaan kuuntelemalla voi tarjota parempia logistiikan palveluita. Siitä alkoi kova kasvu, joka jatkuu yhä! 

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille ja kuntakokeiluiden asiakkaille.

Et tarvitse alan työkokemusta

Aikaisempaa varastoalan koulutusta tai työkokemusta et tarvitse, sillä koulutamme sinulle työssä tarvittavat taidot. Tärkeimmät ominaisuudet ovat halu työllistyä ja vähintään auttava suomen kielen taito. Koulutus järjestetään logistiikkakeskuksessa osoitteessa Högberginhaara 10, Tuusula.

Koulutus koostuu:
- Kartoitusjaksosta 22.8 - 2.9.2022, jossa suoritetaan työturvallisuuskortti ja hätäEA-koulutus sekä selvitetään soveltuvuus varastoalalle. Kartoitusjaksolle otetaan 30 hakijaa. Kartoitusjakson jälkeen haastattelujen perusteella valitaan 10-15 osallistujaa varsinaiseen RekryKoulutukseen. Voit myös itse tarkastella kartoitusjaksolla, onko työ sellainen, mitä haluat tehdä.
- RekryKoulutuksesta 5.9. - 16.9.2022, koulutusjakso, jossa opit varastoalan perusteet ja trukin käsittelyn
- RekryKoulutuksen työharjoittelusta 19.9. - 14.10.2022, jossa opit käytännössä varastossa työskentelyn ja jonka aikana tai viimeistään päättyessä solmitaan työsopimus kaikkien RekryKoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneiden kanssa. Tässäkin vaiheessa voit vielä itse pohtia, onko työ sellainen, mitä haluat tehdä.

Lue lisää ja hae mukaan!

Image
Kaksi varastotyöntekijää keltaisissa liiveissä katselevat tabletin näköistä laitetta, toisella pahvilaatikko kädessään.