Katso video turvallisuusalan opiskelijoiden leiristä – Näin sujui asiakastilan turvallistaminen ja uhkaavan henkilön kohtaaminen

17.10.2022, klo 17:28
Uutiset
Image
Mustiin haalareihin pukeutuneita ihmisiä ulkona rakennuksen edessä.

Jo perinteeksi muodostunut tilannehallintaleiri sai jälleen jatkoa, kun Hyrian turvallisuusalan opiskelijat kokoontuivat lokakuussa viikoksi Räyskälään suorittamaan Uhkatilanteet-jakson käytännönopintojaan.

Leirillä opiskelijat harjoittelivat toimintaa erilaisissa turvallisuusalan työtehtävissä kohdattavissa tilanteissa. Tarvittavia taitoja olivat muun muassa sanallinen ja sanaton viestintä, etäisyydenpito ja voimankäyttö. Opiskelijat myös suorittivat opintojakson näytöt leirin lopussa.

Katso videolta, millaisia tehtäviä opiskelijat saivat eteensä ja mikä niistä hieman yllättäen oli haastavin. Videolta selviää myös, miten piirtäminen liittyy turvallisuusvalvojan hommiin. 

Remote video URL

Katso alan koulutustarjonta Hyriassa

Image
Vesivärityylinen kollaasi Hyrian opiskelijoista ja kohdeyleisöstä
Sisältö

Turvallisuus

Olemme Suomen johtavia turvallisuusalan koulutuksen järjestäjiä. Tarjonnassamme on alan lakisääteiset koulutukset ja näyttötutkinnot. Koulutamme alalle osaajia Helsingissä, Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Tutustu koulutuksiimme täällä!

Lue lisää