Hyrian virtuaalinen ura- ja rekrytointitapahtuma oli supermenestys

8.2.2021, klo 14:11
Uutiset
Image
Koneella tehty kuva messutapahtuman aulasta, jossa infonäyttöjä, näytteilleasettajien mainoksia ja ihmisiä seisomassa ja kävelemässä..

Vuoden 2021 helmikuussa ensimmäistä kertaa virtuaalisena toteutettu Hyrian ura- ja rekrytointifoorumi kohtautti opiskelijoita työnantajien ja jatko-opiskelumahdollisuuksia tarjoavien oppilaitosten kanssa.

Viiden päivän aikana kaikille avoin verkkotapahtuma keräsi huikeat 6100 käyntikertaa.

Hyrian ura- ja rekrytointifoorumi -verkkotapahtuma tarjosi työnantajille ja jatko-opintopaikoille tilaisuuden tavoittaa ketterästi valmistumassa olevat, tulevaisuuttaan miettivät nuoret ja aikuiset koko Hyrian vaikuttavuusalueelta, Hämeestä ja Uudeltamaalta.

Virtuaalisilla messuosastoilla vierailtiin viiden tapahtumavuorokauden ajan ahkerasti, tutustuen näytteilleasettajien opiskelu- ja uravaihtoehtoihin. Niin tapahtumakävijät kuin näytteilleasettajatkin antoivat kiitosta erityisesti verkkotapahtuman ulkonäöstä ja saavutettavuudesta.

”Tapahtumakävijät viettivät tapahtumassa keskimäärin 104 minuuttia. Se vahvistaa käsitystä siitä, että tällaisille tapahtumille on tilausta. Tämä ensimmäinen verkkototeutus antaa hyvät lähtökohdat tapahtuman kehittämiselle”, toteaa tapahtuman tuottanut tehotiimi, Hyrian rekrykoordinaattori Heidi Heikkinen ja viestintäkoordinaattori Piia Lievetmursu.

Foorumitiimi kiittää näytteilleasettajia, tapahtumakävijöitä ja yhteistyökumppaneita – ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista!

Tiedustelut:
Heidi Heikkinen, rekrykoordinaattori 
Hyria työelämäpalvelut 
Puh. 045 7731 1395
heidi.heikkinen@hyria.fi