Hyrian uusi opiskelijalle-osio on julkaistu

16.5.2022, klo 14:20
Tiedotteet
Image
Vesivärityylinen piirroskuva, jossa kuvattuna eri alojen ammattilaisia ja oppimisympäristöjä.

Hyrian uusi opiskelijoille ja opiskelijoiden huoltajille tarkoitettu sivusto löytyy Hyrian nettisivujen etusivulta Heimo-valikon alta (oikea yläkulma) kohdasta "opiskelijalle" sekä osoitteesta hyria.fi/opiskelijalle. Sivusto korvaa tästä päivästä alkaen verkkokampuksen.

Opiskelijalle-osiosta löydät hyödyllistä tietoa ja apua opiskelun eri vaiheisiin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Ruokalistan, työ- ja loma-aikojen sekä opiskelijaetujen lisäksi sivustolle on koottu tietoa muun muassa kampuksista, jatko-opinnoista, opiskelijavaihdosta sekä opiskeluhuollon palveluista kuten kuraattoreiden, psykologien ja etsivän nuorisotyön yhteystiedot.

Sivustolta pääset myös tapahtumakalenteriimme, josta löydät esimerkiksi koulutusvalikoimaamme esittelevien ja opiskelusta Hyriassa kertovien tapahtumien tiedot.

Jos sivustolta puuttuu jotain tietoa tai jokin ei siellä mielestäsi toimi, laitathan viestiä siitä osoitteeseen mavi.helpdesk@hyria.fi. Sivuston tekninen tuki -osio on uusien kirjautumisohjeiden osalta päivittymässä lähiviikkojen aikana.

Tutustu!

Image
Vesivärityylinen kollaasi Hyrian opiskelijoista ja kohdeyleisöstä
Sisältö

Opiskelijalle

Tärkeää tietoa Hyrian opiskelijoille ja huoltajille opintojen eri vaiheisiin sekä erilaisiin elämäntilanteisiin.

Lue lisää