Hyrian ura- ja rekrytapahtuma ylsi uuteen ennätykseen – Käyntikertoja huikeat 8350!

11.3.2022, klo 10:53
Uutiset
Image
Hyrian ura- ja rekrytointifoorumin virtuaalinen tapahtuma-aula

Hyrian Ura- ja rekrytointifoorumin käyntikertamäärä kasvoi viimevuotisesta huikeat 37 prosenttia: virtuaalitapahtuma keräsi tällä kertaa 8350 käyntikertaa. Alun perin viikon mittaiseksi suunniteltu tapahtuma sai yleisön pyynnöstä viikon jatkoajan.

Kaikille avoin Hyrian ura- ja rekrytointifoorumi järjestettiin 14.–25.2.2022 nyt toista kertaa ThingLinkillä. Mukana oli lähes 40 työnantajaa ja useita oppilaitoksia ympäri Suomen. Virtuaalitapahtuma tarjosi työnantajille ja jatko-opintopaikoille tilaisuuden tavoittaa ketterästi valmistumassa olevat, tulevaisuuttaan miettivät nuoret ja aikuiset koko Hyrian vaikuttavuusalueelta, Hämeestä ja Uudeltamaalta.

Viime vuoden tapaan niin tapahtumakävijät kuin näytteilleasettajatkin antoivat kiitosta erityisesti verkkotapahtuman ulkonäöstä, käytettävyydestä ja saavutettavuudesta.

-Parasta virtuaalitoteutuksessa on, että virtuaalitapahtumaan saadaan mukaan niin näytteilleasettajia kuin kävijöitäkin laajemmalta alueelta kuin paikan päällä järjestettävässä tapahtumassa olisi mahdollista. Tapahtuman vaikuttavuus on tämän saavutettavuuden kasvun myötä ihan eri luokkaa, iloitsee Hyrian rekrykoordinaattori Heidi Heikkinen.

Seuraava virtuaalinen ura- ja rekrytointifoorumi toteutetaan lokakuussa 2022.

Tapahtumatiimi kiittää näytteilleasettajia, tapahtumakävijöitä ja yhteistyökumppaneita – Teimme sen taas!

Lue tapahtumasta ja sen suosiosta lisää ThingLinkin blogista.

Tiedustelut

Heidi Heikkinen
Kampuskoordinaattori
Puhelinnumero
045 773 11395
Sähköposti
etunimi.sukunimi@hyria.fi
Toimipiste
Hyria Riihimäki, Sakonkatu 1
Hyria Riihimäki, Teollisuuskatu 22a
Ala
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Kampusyhteisöpalvelut