Hyrian Juho Hervasta vuoden 2021 räpyläuimari

4.4.2022, klo 12:05
Uutiset
Image
Räpyläuimari hyppää kisan startissa altaaseen pää edellä.

Hyrian opiskelija Juho Herva palkittiin vuoden 2021 räpyläuimariksi viikonloppuna. Herva opiskelee Hyriassa kone- ja tuotantotekniikkaa ensimmäistä vuotta ja osallistuu oman lajinsa urheiluvalmennukseen. 

Tampere-talossa viikonloppuna järjestetyssä Sukeltajaliiton kevätkokouksessa palkittiin vuoden 2021 lajiliiton parhaita urheilijoita. Sukeltajaliitto myönsi vuoden 2021 räpyläuimarin palkinnon 17-vuotiaalle Juho Hervalle Nurmijärven Uinnista.

Herva on aloittanut räpyläuinnin aktiivisen harjoittelun vuonna 2019 ja on edistynyt lajissa nopeasti. Hervalla on nimissään useita Suomen ennätyksiä ja hänet on valittu räpyläuinnin maajoukkueeseen. Uimari on myös alittanut useita Nuorten EM-kilpailujen aikarajoja.

Herva osallistuu tämän vuoden Finnish Super Open -kilpailuihin Tampereella huhtikuun lopulla, ja tulevana kesänä tavoitteena on päästä kilpailemaan räpyläuinnin nuorten EM-kilpailuihin Puolaan.

Hervan valmentaja Tomi Kuisma Nurmijärven Uinnista kertoo, että Herva on tunnollinen ja motivoitunut treenaaja.

-Juholla on selkeät tavoitteet, ahkera harjoittelu tuottaa tulosta ja tavoitteita kohti mennään, Kuisma summaa.

Image
Juho Herva altaanreunalla suorituksen jälkeen.

Tutustu!

Image
Uimari ui radalla rintauintia
Sisältö

Urheiluvalmennus Hyvinkäällä ja Riihimäellä

Tältä sivulta saat tietoa Hyrian urheiluvalmennuksesta Hyvinkäällä ja Riihimäellä ammatillisen koulutuksen yhteydessä. Mikäli urheilet tavoitteellisesti jossakin seuraavista seuroista, mahdollistuu osallistuminen tiistaisin (klo 8-10.00) ja torstaisin (klo 14.00-16.00) oman seuran laji- ja/tai oheisharjoitteluun.

Lue lisää