Hyria uudisti verkkopalvelunsa

Tiedotteet
Image
Kuvakaappaus hyrian uusien nettisivujen etusivusta jonka otsikko on Enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Sen alla lukee: "Hyria tuottaa koulutus-, valmennus- ja kuntoutuspalveluita, joiden avulla ihmisillä on enemmän mahdollisuuksia parempaan arkeen ja hyvään elämään." Tekstin molemmin puolin on eri ammatteja edustavia vesivärityyppisiä piirroshahmoja.

Koulutus- ja valmennuspalveluita tarjoava Hyria on uudistanut verkkopalvelunsa. Uusi sivusto avattiin osoitteeseen https://www.hyria.fi tänään tiistaina 21. syyskuuta.

Uusi sivusto yhdistää aiemmin erillään olleet Hyria koulutus Oy:n, Hyria säätiö sr:n ja Hyria Business Institute Oy:n sivustot. Jatkossa Hyria haluaa palvella asiakkaitaan digitaalisesti yhden luukun periaatteella.

Sivuston konseptisuunnittelusta on vastannut North Patrol. Lähtökohtana oli luoda erottuva ja etenkin mobiilikäyttäjää palveleva sivusto, jonka rakenteessa on huomioitu tärkeimpien asiakasryhmien erilaiset tarpeet. Tekninen toteutus on Siilin ja visuaalinen ilme Kuudes kerros Helsingin käsialaa. Sivuston piirrokset on kuvittanut Satu Kettunen.

Linkit opiskelijalle tärkeisiin työkaluihin kuten intranettiin, Office 365-ohjelmiin, Wilmaan ja Itslearningiin löytyvät uusilla sivuilla Heimosta sivuston oikeasta yläkulmasta. Heimon takaa löytyy myös Opiskelijalle-osio, joka sisältää sekä Hyrian opiskelijoille että heidän huoltajilleen tärkeää informaatiota muun muassa opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä palveluista, opiskelijaravintoloiden ruokalistat, tietoa ja tukea opintojen aloitukseen, yhteystiedot opiskelijoiden ict-helppariin ja paljon muuta.

Sivustoa kehitetään jatkuvasti, ja sisällöt täydentyvät syksyn mittaan. Sivustosta voin antaa palautetta osoitteessa: https://www.hyria.fi/anna-palautetta