Hyria tuo Jobpari-henkilöstövuokrauksen palveluvalikoimaansa

Tiedotteet
Image
Jobparin logo ja liikemerkki

Toisen asteen ammatillista koulutusta ja työllistymistä edistäviä palveluja tuottava Hyria tuo Jobpari-henkilöstövuokrauksen uudeksi välineeksi palveluvalikoimaansa.

Henkilöstövuokraus on Hyrian opiskelijoille ja asiakkaille yksi vaihtoehto työllistymiseen. Työnantajille henkilöstövuokraus tuo helppoutta osaavan työvoiman hankkimiseen.

Henkilöstövuokrauksessa työntekijä on työsuhteessa henkilöstövuokrausyritykseen, joka vuokraa työntekijän uutta osaajaa tarvitsevalle työpaikalle. Hyrian avulla on aiemminkin voinut työllistyä eri henkilöstövuokrausyrityksiin. Tämä uusi palvelu keskittyy Kanta-Hämeeseen sekä Uudenmaan alueelle. Jobpari-toiminnan toteuttaa Hyrian kumppanina Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän omistama Faktia Oy.

Jobpari tuo rekrytointiin ja työllistymiseen enemmän paikallista lähitukea. Opiskelijat ja asiakkaat saavat käytännön ohjausta ja kannustusta työurien eri vaiheissa. Työnantajille Jobpari tarjoaa mutkattoman ja henkilökohtaisen palvelun, ja tekee uusien osaajien rekrytoinnin helpommaksi.

"Hyrian tehtävä on varmistaa osaavan työvoiman saatavuus työnantajien tarpeisiin. Samalla autamme henkilöasiakkaitamme tavoittelemaan omia unelmiaan mielekkään ammatin ja työpaikan kautta. Jobpari on uusi lisäpanostus, jolla autamme henkilö- ja työnantaja-asiakkaitamme kohtaamaan. Opiskelun ei pitäisi päättyä valmistumiseen, vaan työllistymiseen tai jatko-opintoihin siirtymiseen", Hyrian toimitusjohtaja Pekka Vaittinen perustelee.

Suomessa ammatillisen koulutuksen toteuttamista on haluttu ohjata vahvemmin työpaikoilla oikeissa työelämän tilanteissa toteutettavaksi. "Oppisopimusten ja koulutussopimusten määrät ovat kasvaneet, ja olemme myös halunneet tarjota parempaa tukea ja ohjausta työpaikoille, jotta opiskelijoiden kiinnittyminen työyhteisöjen jäseniksi vauhdittuisi. Uskon, että osa oppisopimuksista solmitaan jatkossa henkilöstövuokrauksen kautta", Hyrian rehtori Tuula Kortelainen ennakoi tulevaa.

Jobparilla on vastuullinen työnantaja -tunnus, ja se kuuluu henkilöstöpalveluyritysten liittoon.

www.jobpari.fi