14 hyrialaista opiskelijaa kilpaili SakuStars-kulttuurikisassa

Uutiset
Image
14 opiskelijaa ja opettaja poseeraavat ryhmäkuvassa

Kuluvalla viikolla Kurikassa Etelä-Pohjanmaalla järjestettävään SakuStars-kulttuurikisaan kirmasi Hyriasta 14 opiskelijaa. He osallistuivat neljään eri sarjaan, jotka olivat valokuvataidetta päivässä, mallin mukaan, videotarina ja karaoke.

- Tällä kertaa live-sarjoista ei tullut menestystä, mutta tarkoitus olikin lähteä keräämään kokemusta tulevia kisoja varten ja fiilistelemään SakuStarsin tunnelmia. Tapahtuman avajaisseremoniassa saatiin kuitenkin Hyrian värit lavalle, kun valokuvat-ennakkosarjan voittaja, Hyrian opiskelija Aku Selin kävi noutamassa kultamitalin, kertoo erityisopettaja Juho Niskanen

Reissu sujui hyvin, ja kolmen päivän aikana Kurikan kampuksella nähtiin toinen toistaan upeampia esityksiä. Ensi vuonna kisat järjestetään Ikaalisissa. Hyria on ilman muuta mukana.

- Tavoitteena on lähteä vähän isommalla joukkueella ja osallistua rohkeasti vielä useampaan sarjaan. Ja vaikka menestys ei olekaan näissä kisoissa tärkeintä, niin kyllähän Ikaalisista voisi muutaman mitalinkin käydä hakemassa, Niskanen tuumaa. 

Vuosittain järjestettävä SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville.

Kilpailuissa on sarjoja sekä ennakkoon lähetettäville töille että paikanpäällä tehtäville suorituksille. Mukana on kaikki, mitä kulttuuriin kuuluu.

Lue lisää ja ihastele kilpailutöitä täältä.