Monta tapaa tutustua Hyriaan - tervetuloa!

Image
Vesivärityylinen kollaasi Hyrian opiskelijoista eri ammateissa

Hyria tarjoaa alueemme peruskoululaisille, ohjaus- ja neuvontatyötä tekeville ja kaikille muille koulutuksesta kiinnostuneille erilaisia tilaisuuksia tutustua koulutuksiimme. Lisätietoja kaikista tutustumistapahtumista saat Hakijan palveluista.

 

Ohjauspäivät, Ohjauksen aamukahvit vai tarpeisiisi räätälöity ohjaushetki?

  • Joka kuukauden toinen tiistai järjestettävissä Ohjauspäivissä esittelemme Hyrian opiskelumahdollisuuksia ja annamme vinkit juuri nyt avoimista koulutusvaihtoehdoistamme sekä kerromme muista Hyrian palveluista.
     
  • Ohjauksen aamukahvit -tilaisuudet on tarkoitettu ensisijaisesti ohjaus- ja neuvontatyötä tekeville henkilöille. Tilaisuuksissa esillä on ammatillisen koulutuksen ajankohtaiset asiat ja Hyrian alkavat koulutukset. 
     
  • Tapahtumakalenteristamme löytämiesi ohjaushetkien lisäksi voit varata henkilökohtaisen ohjausajan itsellesi tai ohjaamallesi ryhmälle: ota yhteyttä!

Yhteishaku 2022

Image
Henkilö osoittaa sormella ja katsoo kiikareilla, joiden linssisuojat ovat paikallaan
Sisältö

Yhteishaku 2022

Nyt on aika alkaa pohtia tulevaisuutta. Kevät 2022 ja yhteishaku ammatilliseen koulutukseen ja lukioon ovat pian täällä!

Tutustu yhteishaussa tarjolla oleviin koulutuksiimme, eri opiskeluvaihtoehtoihin sekä monipuolisiin tapahtumiimme, joissa pääset kurkkaamaan eri koulutusalojen ja Hyrian opiskelijoiden arkeen!

Lue lisää

Kysy rohkeasti lisää!