Hanki Slice-opiskelijakortti ja varmista etusi!

Image
Kuvakaappaus Slice.fi-sivuston etusivusta

Opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen joko sininen tai vihreä.

Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen. Mikäli korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin. 

Näin saat etusi ja tunnistat paikat, joista niitä saa!

Slice-opiskelijakortin käyttöönotto

1) Luvan antaminen: Avaa Wilman selainversiossa Lomakkeet > Henkilötiedot, anna Slice:lle lupa käsitellä tietojasi digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten. Odota 30 minuuttia jonka aikana tietosi siirtyvät Slicelle. 

2) Valokuvan toimittaminen: Siirry osoitteeseen Slice.fi/upload/hyria jossa voit ladata valokuvasi opiskelijakorttia varten

3) Sovellukseen kirjautuminen: Saat hetken kuluttua sähköpostiisi opiskelijakorttisi aktivointikoodit. Lataa Slice-sovellus omasta sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamilla tunnuksillasi. Kortti on nyt valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo irti opiskeluistasi!

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen

Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Lisätiedot: Slice.fi  

Image
Hyrian digitaalinen opiskelijakortti kännykän näytöllä
Image
Hyrian digitaalinen opiskelijakortti kännykän näytöllä

Apua saat opintotoimistoista