Hae yhteishaussa

Enemmän osaamista, enemmän asennetta

Matkalla aikuisuuteen tarvitset taitoa ja tahtoa. Ammatillinen perustutkinto avaa mahdollisuudet töihin ja jatko-opintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Hyriassa hankkimaasi osaamista arvostetaan. Autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Annamme myös tukea oppimiseen.

Laadimme yhdessä opintojesi alussa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jonka mukaan opintosi rakentuvat. Opiskelet vain niitä asioita, joita et vielä osaa. Jos olet esimerkiksi oppinut uutta harrastuksissa tai kesätöissä, ne voidaan tunnustaa osaksi opintojasi.

Meille koko maailma näyttäytyy oppimisympäristönä. Hyriassa opit talonrakennustyömailla, kahvila-ravintoloissa, eläinhoitolassa, kauneushoitola-kampaamoissa, autokorjaamoissa ja puutarhamyymälässä. Opiskelet itsenäisesti verkossa, kehität osaamistasi työpaikoilla ja saat opetusta ja ohjausta myös Hyrian omissa tiloissa.

Voit halutessasi perustaa yrityksen jo opiskeluaikana ja kehittää yritysideaasi kokeneiden kouluttajiemme sparrauksella. Voit myös lähteä ulkomaille opiskelijavaihtoon.

Hyriassa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon samanaikaisesti kaksoistutkintona. Voit myös opiskella ammattikorkeakouluopintoja, jotka hyväksytään osaksi ammatillista tutkintoasi. Ne nopeuttavat myöhemmin AMK-tutkinnon suorittamista. 

Tervetuloa Hyriaan! Me odotamme sinua.


Peruskoulun päättöluokkalaiset hakevat opiskelemaan valtakunnallisen yhteishaun kautta. Aiemmin tutkinnon suorittaneet hakevat opiskelemaan jatkuvan haun kautta. Lisätietoa koulutuksiin hakemisesta.Merkonomi_992x35017

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Liiketoiminnan perustutkinto

Merkonomi Liiketoiminnan perustutkinto
Lahihoitaja_992x35012

Terveys- ja hyvinvointialat

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Lähihoitaja Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto
ICT-asentaja_992x3505

Tietojenkäsittely ja tietoliikenne

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto

ICT-asentaja Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Datanomi Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto
Valmentava viite

Valmennukset

Valmennukset

VALMA-koulutus
Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.