Image
Golfautoja rivissä Kytäjällä.

Olemme suomalaiset juuret omaava teknologiayritys, joka on laajentunut vuosien saatossa maailmanlaajuiseksi nostolaite- ja huoltopalvelutoiminnan suunnannäyttäjäksi. Konsernimme pääkonttori sijaitsee Suomessa Hyvinkäällä ja Suomesta meiltä löytyy sekä nostureiden valmistusta ja huoltotoimintaa että maailman luokan tuotekehitys-, projektinhallinta- ja suunnittelutoimintaa liittyen nostolaitteiden automatisointiin, etäohjaukseen ja reaaliaikaiseen tiedonkeruuseen. 
 
Suomessa Konecranes työyhteisö kostuu lähes 2000 oman alansa ammattilaisesta. Suurin osa toiminnastamme keskittyy Hyvinkään pääkonttorin toimipisteelle, minkä lisäksi ammattilaisiamme työskentelee myös muilla toimipisteillämme Hämeenlinnassa, Espoossa ja Tampereella. Suomessa tuotanto ja valmistus tapahtuu tehtaillamme Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa. Huoltotoimintamme taas on levittäytynyt ympäri Suomea, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme maanlaajuisesti.  

Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä. 

Remote video URL
Esittelyvideo Konecranesista

Konecranes työnantajana – monipuolisia uramahdollisuuksia elämäsi jokaisessa vaiheessa 

Uskomme uteliaisuuteen ja jatkuvaan oppimiseen. Tarjoamme opiskelijoille ja vastavalmistuneille erinomaisia mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta oman alan tehtävien parissa sekä tilaisuuden luoda verkostoja alan asiantuntijoiden keskuudessa. Pyrimme olemaan houkutteleva työnantaja urasi jokaisessa vaiheessa: kun tahdot ottaa ensiaskeleesi ammattilaisena, haastaa itseäsi teknisesti tai kenties kerryttää kokemusta esihenkilötehtävien parissa.  
 
Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia uramahdollisuuksia mm. tuotekehityksen- ja suunnittelun, tuotannon, hankinnan ja ostotoiminnan, myynnin sekä muiden asiantuntijatehtävien parissa. Pääset itse vaikuttamaan omaan urapolkuusi, haluat sitten tulevaisuudessa tähdätä päällikkö- ja esihenkilötehtäviin tai sitten syventää asiantuntijuuttasi tietyllä osa-alueella. Kannustamme sinua kehittymään urallasi ja tarjoammekin työntekijöillemme mahdollisuuden syventää ammattitaitoaan esimerkiksi kouluttautumalla työn ohessa. Sen lisäksi, että tarjoamme työntekijöillemme mielekkäitä urapolkuja, pyrimme myös edistämään heidän hyvinvointiaan niin työ- kuin vapaa-ajalla. 
 
Me Konecranesilla pyrimme edistämään monipuolista ja osallistavaa työympäristöä, jossa ihmisiin luotetaan ja jossa jokainen voi olla oma itsensä, tuntien saavansa arvostusta omasta panoksestaan. Vaalimme yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hyödynnämme erojemme vahvuuksia, valjastaen ne yrityksemme voimavaroiksi. Tule siis sellaisena kuin olet! 
 
Tutustu erilaisiin tuotannon uramahdollisuuksiimme täällä.  
Tutustu huoltoasentajien ja kunnossapidon uramahdollisuuksiimme täällä.  

Lue lisää Konecranesin uramahdollisuuksista täältä.

Katso myös avoimet työpaikkamme!