Hyria Hyvinkää, NASTA, Uudenmaankatu 20

60.6271088, 24.8553689

Hyria Hyvinkää, NASTA, Uudenmaankatu 20

Uudenmaankatu 20, 05800, Hyvinkää

Esittely

Nasta sijaitsee Hyvinkään keskustassa ja sieltä on loistavat kulkuyhteydet myös naapurikuntiin. Yksikkö toimii kirjavan historian omaavassa rakennuksessa, joka luo turvalliset ja kodinomaiset puitteet toiminnalle. Nasta on yksikkönä suhteellisen pieni ja sen vahvuuksia ovatkin aito yhteisöllisyys sekä vahva "me"-henki.

Yksikössä toimii useita palveluja ja toimintoja nuoria varten. Voisi jopa sanoa, että nuori löytää lähes kaikki tarvitsemansa palvelut yhden katon alta. Nastassa toimivat tiiviissä yhteistyössä nuorten työpajojen valmennukset, etsivä nuorisotyö, tulevaisuuden suunnitelmia selkiyttävä Tuva-koulutus sekä Ohjaamo.

Katso Ohjaamon tiedot täältä.

ESTEETTÖMYYS

Saapumisohjeet

Nastalle saavutaan osoitteeseen Uudenmaankatu 20. Pääoven läheisyydessä on useampi parkkipaikka. Pääovi sijaitsee sisäpihalla ja on auki arkisin klo:9.00-14.00. Saattoliikenne saa ajaa myös suoraan pääoven eteen. Pääoven erottaa seinästä oven päällä oleva katos. Ovelle johtaa viisi rappusta.

Toinen sisäänkäynti sijaitsee kadun puolella ja on avoinna maanantaista torstaihin klo: 14.00-17.00. Ovi erottuu seinästä Ohjaamon kyltillä. Sisäänkäynti tapahtuu jalkakäytävältä, josta on yksi askelma alaspäin ovelle.

Tiedot sisäänkäynnistä

Nastaan ei ole esteetöntä sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynnin eteisessä on neljä rappusta. Toisen sisäänkäynnin yhteydessä on kaksi rappusta.

Sisätilat

Aulapalvelu sijaitsee heti pääoven edessä eteisen rappusten jälkeen. Nasta on vanha rakennus, joka ei ole esteetön sisätiloiltaan. Toiminta tapahtuu kolmessa kerroksessa. Talossa ei ole hissiä. Nastassa osa oviaukoista on tavanomaista kapeampia ja kynnykset ovat korkeita. 

WC

Nastassa ei ole esteetöntä WC:tä. Kaikki WC-tilat ovat ahtaita ja ne sijaitsevat kynnysten ja kapeiden käytävien takana. 

Käyntiosoite

Uudenmaankatu 20
05800 Hyvinkää

Postiosoite

Hyria koulutus Oy, PL 67, 05801 Hyvinkää

Alat
Koulutus- ja valmennuspalvelut » Kuntoutus- ja valmennuspalvelut » Valmennukset
Koulutus- ja valmennuspalvelut » VALMA-koulutus

Henkilöstö

Toimipisteen vastaavat