Taitaja9-kisa yläkoululaisille

Image
Nainen käyttää puutyökalua työpöydän ääressä

Taitaja9 on hyväntuulinen ja toiminnallinen kädentaitokilpailu, joka tempaa mukaansa niin 7.–9.-luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Vauhdikas tapahtuma on hauska tapa tutustua eri ammattialoihin. Hyrian Taitaja9-paikalliskilpailu on tarkoitettu Hyrian omistajakuntien yläkouluille. 

Kilpailu on leikkimielinen, mutta tehtävät vaativat näppäryyttä ja luovuutta. Samasta koulusta voi paikalliskilpailuun osallistua useampia joukkueita. Joukkueet ovat kolmihenkisiä, ja osallistujien tulee olla 7.–9.-luokkalaisia. Kussakin joukkueessa saa olla eri luokkien ja luokka-asteiden oppilaita, mutta joukkueen jäsenten tulee olla samasta koulusta.

Taitaja9-paikalliskilpailu järjestetään Riihimäellä Sakonkadun kampuksen liikuntasalissa torstaina 1.12.2022 klo 8.30–14.00. Ilmoittautumisaika paikalliskilpailuun 30.9.–18.11.2022. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta. 

Paikalliskilpailuissa parhaiten menestyneet joukkueet jatkavat Hämeen alueen aluekilpailuun, joka järjestetään Riihimäellä to 9.2.2023. Aluekilpailusta parhaat joukkueet jatkavat valtakunnalliseen finaaliin, joka järjestetään Taitaja-tapahtuman yhteydessä Espoossa 8.–11.5.2023.

Lue lisää! 

Ajankohta tarkentuu myöhemmin