Kilpailuetua sosiaalisesta vastuullisuudesta -seminaari

Image
työelämädiilin graafinen kuvituselementti

Yritys, tule edistämään sosiaalista vastuullisuuttasi ja houkuttelemaan uusia tekijöitä!

Irroita muutama tunti työaikaa ja tule kuuntelemaan, verkostoitumaan, keskustelemaan sekä saamaan eväitä osaavan työvoiman saatavuuteen. Tilaisuus on maksuton.

Sosiaalisella vastuullisuudella tarkoitetaan kaikkia niitä vaikutuksia, joita yrityksen toiminnalla on eri ihmisryhmille ja yhteisöille. Tällaisia sidosryhmiä ovat muun muassa oma henkilöstö, asiakkaat, paikalliset asukkaat, alihankkijat ja kansalaisjärjestöt.

Tilaisuuteen ilmoittautuneilla organisaatioilla on mahdollisuus näkyä tilaisuudessa ja hankkeiden eri somekanavissa sosiaalista vastuullisuutta edistävänä yrityksenä.

Paikka: LAB-ammattikorkeakoulu, Mukkulankatu 19, Lahti SEKÄ etäyhteys

Aika: 30.11.2022 klo 12.30-15.45

Lue lisää, ilmoittaudu 20.11. mennessä ja osallistu paikan päällä tai etänä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/ecb209a6-3279-4c21-95e9-f91142c79674?displayId=Fin2626149

Tapahtumaa tekemässä Työelämän monimuotoisuudella tuloksiin -, ASKELMAT - Askel askeleelta osallisuuspolku Päijät-Hämeessä -, KUNTO - Uusilla kunnallisilla toimilla työkuntoon ja työelämään -, Tuetusti työhön ja osallisuuteen Päijät-Hämeessä - ja Työelämädiili -hankkeet.

Image
Työelämädiilin logo
Ajankohta tarkentuu myöhemmin