Hyria Syys-Matti: Erävaelluksen SM-kilpailut

Image
Syysmatti-logo. Logossa väreinä tummanvihreä ja beige. Logossa on kuvituksena beige teltan kuva tummanvihreällä taustalla.

Hyria Syys-Matti järjestetään 19.–22.9.2024 Hyvinkäällä. Erävaelluksen SM-kisat ovat vuosittain järjestettävä vaelluskilpailu, jossa kilpaillaan kaksihenkisin partioin. Partioiden kulkua seurataan reaaliaikaisella GPS-seurannalla. Osallistua voi kuka tahansa kriteerit täyttävä.

Partion kulkemaa reittiä on mahdollisuus tarkastella myös kilpailun jälkeen.

Sarjoja on kaikkiaan viisi: avoin, naiset, nuoret ja veteraanit.

Lisäksi kenellä tahansa on mahdollisuus osallistua Retkisarjaan, jossa ei kilpailla sijoituksista eikä sarja omaa SM-arvoa. 

Osanottajien on oltava kilpailun alkaessa 15 vuotta täyttäneitä ja veteraanien yli 45-vuotiaita. Nuorten sarjaan osallistuvan tulee olla alle 21 vuotta kilpailun päättyessä. Retkisarjassa ei ole ikärajoja, mutta alle 15-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus. 

Lue lisää Syys-Matista ja ilmoittaudu mukaan täällä.


Haluatko mukaan kilpailutunnelmaan, mutta et halua lähteä vaellukselle? Tule mukaan talkoisiin! 

Talkoot ovat oiva tilaisuus nähdä mitä kilpailujen taustalla tapahtuu. Sinun ei tarvitse olla konkari, tehtäviin opastetaan, pääasia että viihdyt ulkona. Muona ja majoitus kuuluvat talkoolaisen etuihin, jos olet vapaaehtoisena mukana vähintään kahden päivän ajan. Voit ilmoittautua talkoisiin lähettämällä sähköpostia kilpailun henkilöstöpäällikölle osoitteeseen johanna.hamara@hyria.fi .

Ajankohta tarkentuu myöhemmin